Duck Soup: Μια καταπράσινη αυλή με πεντανόστιμα μεζεδάκια σας περιμένει στο κέντρο της Αθήνας!

Ένας μικρός καλαίσθητος χώρος στο βάθος της στοάς Πεσματζόγλου (Πανεπιστημίου 39) στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στο σταθμό Πανεπιστήμιο, περιμένει όλους όσοι αναζητούν κάτι ιδιαίτερο στη γεύση και στην ποιότητα.

 

Ο λόγος για το Duck Soup στο αίθριο της στοάς. Εκεί θα βρείτε μία ήσυχη πράσινη αυλή για να απολαύσετε εκλεκτό καφέ (TAF Coffee), αρωματικό τσάι, φρέσκους χυμούς και να δοκιμάσετε πρωτότυπα Σάντουιτς, Μπρουσκέτες και Σαλάτες με φρέσκα υλικά και μοναδικούς συνδυασμούς. Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού χρησιμοποιούν μόνο αγνά ποιοτικά προϊόντα που τα ετοιμάζουν πάντα μπροστά σας, με υλικά που κόβονται εκείνη τη στιγμή.

Στο Duck Soup, θα βρείτε ιδιαίτερα προϊόντα όπως: Μοσχαρίσιο Παστράμι Δράμας, Bresaola Ιταλίας, σαλάμι αέρος με επικάλυψη πιπέρι, chorizo, χοιρινό με ελιές και πιπεριές, τυρί Taleggio Ιταλίας, καπνιστό τυρί Νάουσας με πάπρικα, Ανθότυρος ξηρός Κρήτης, Blue cheese, Κρητική κεφαλογραβιέρα και πολλά άλλα και θα ανακαλύψετε πως το σάντουιτς μπορεί να είναι τέχνη και αλησμόνητη γευστική εμπειρία…


Δοκιμάστε επίσης, Πλατό τυριών και αλλαντικών, νόστιμες πίτες με χειροποίητο φύλλο, σπιτικά γλυκά και συνοδέψετε το φαγητό σας με ποικιλία από μπύρες ελληνικής μικροζυθοποιίας και επιλεγμένες εισαγωγής, βιολογικά κρασιά ή ρακή. Εναλλακτικά απολαύστε το ποτό σας στην όμορφη αυλή μας και ταξιδέψτε με ιδιαίτερες μουσικές επιλογές.

Info:

Που: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 39- ΑΘΗΝΑ (ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΑΣ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ)

Τηλ. 210- 3233916

Το ωράριο λειτουργίας, που θα ισχύσει από 4/5/2015, είναι:

Δευτέρα: 10:00πμ έως 6:00μμ

Τρίτη- Σάββατο: 10:00πμ έως 10:00μμ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ