Η δίαιτα που θα σε κάνει να βγεις κορμί στην παραλία - Ακολούθησε τις συμβουλές και χάσε τα περιττά κιλά

Έχουμε ακόμα Απρίλιο, αλλά εσύ ήδη κοιτάς μαγιό, σκέφτεσαι τις παραλίες, τα λάδια και αναρωτιέσαι πως στο καλό θα αποχωριστείς αυτά τα παραπάνω κιλάκια;

Αφού βεβαιωθείς ότι τον έχεις στο πλευρό σου, είναι ώρα να μπεις σε πρόγραμμα. Η MsC Κουστουράκη Παρασκευή μας πρότεινε μια διατροφή που υπόσχεται λιγότερα κιλά σε σύντομο διάστημα ενώ μας έδωσε και πολύτιμες συμβουλές για να μην πάει τίποτα στραβά.

Τι να προσέχεις
 
Αν αποφασίζεις μόνη σου ή ακολουθώντας μια διατροφή, να μπεις σε πρόγραμμα να χάσεις μερικά κιλά, είναι σημαντικό να θυμάσαι τα παρακάτω.

Να ζυγίζεσαι μια φορά την εβδομάδα

Μην το παρακάνεις με τη ζυγαριά. Δε χρειάζεται να ανεβαίνεις κάθε πρωί, γιατί αυτό θα σε αγχώνει και μπορεί να σε ρίχνει ψυχολογικά αν δεν έχεις δει μεγάλη διαφορά. Είναι πιο ασφαλές να ζυγίζεσαι μια φορά την εβδομάδα, για να βλέπεις τη γενική πορεία σου.

Να τρως σαλάτες

Πες "ναι" στις σαλάτες, καθώς σου δίνουν πολλά θρεπτικά συστατικά και σε χορταίνουν.

Να πίνεις νερό

Μαγικός σύμμαχος στην υγεία και την σιλουέτα σου είναι τι άλλο; Το νερό. Φρόντισε να πίνεις 1μισι λίτρο την ημέρα. Επίσης πριν το μεσημεριανό πιες ένα ποτηράκι.

Φρούτα, φρούτα, φρούτα

Αγάπα τα φρούτα. Αν δε σε πείθει η γεύση τους, κάνε ένα search και ψάξε να δεις τι οφέλη έχει το κάθε ένα. Θα πειστείς λίγο πιο εύκολα. Επίσης, όσο πιο πολύχρωμο το πιάτο, τόσο το καλύτερο. Μην εθιστείς με ένα φρούτο, πες ναι στην ποικιλία.

Μην τρως αν δεν πεινάς

Τι σου είπαμε τώρα ε; Κι όμως,  δεν είναι αυτονόητο. Πόσες φορές δεν έχεις πιάσει τον εαυτό σου να τρώει ενώ στην πραγματικότητα δεν αισθάνεται πείνα; Πες "όχι" λοιπόν. Ακολούθησε τη διατροφή σου και άκου τις ανάγκες σου. Θα χάσεις (κιλά)!

Όλη η συνέχεια εδώ - ladylike.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ