Δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης & πολύ αγάπη για τον πατριό της Κιμ που είπε: ''Είμαι γυναίκα τελικά'' χθες στο ABC

Τα social media πήραν φωτιά μετά τη συνέντευξη όπου ο πατριός των αδελφών Καρντάσιαν, Mπρους Τζένερ παραδέχτηκε ότι "είναι και νιώθει γυναίκα" με πρώτα και καλύτερα τα άμεσα μέλη της διάσημης ριαλιτοοικογένειάς του.

 

Ο Μπρους Τζένερ άνοιξε την καρδιά του στην Νταϊάν Σόγιερ και αποκάλυψε τα πάντα για τη μετάβασή του στο άλλο φύλο. Η δημόσια αντίδραση των δικών το ανθρώπων ήταν άμεση. Και πολύ ζεστή. 

Η Κιμ Καρντάσιαν που ήταν και πιο δεκτική, σύμφωνα με τον 65χρονο πρώην Ολυμπιονίκη "χτύπησε" με δυο ποσταρίσματα και ανάλογα μηνύματα.

"Η αγάπη είναι το κουράγιο να ζεις την πιο αληθινή, την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ο Μπρους είναι αγάπη. Σ' αγαπώ Μπρους #ΠερήφανηΚόρη" και "Μπορεί να μην ήταν πάντα εύκολο, αλλά σε στηρίζουμε ανεξάρτητα από τα πάντα.

Η ειλικρίνειά σου άνοιξε πόρτες και σε άλλους ώστε να γίνουν γενναίοι και να ζήσουν αυθεντική ζωή #σεβασμός#ήρωας#οικογένεια".

Η Κάιλι είναι η πιο μικρή κόρη του Μπρους και "γιόρτασε" με μια φωτογραφία από το Ολυμπιακό παρελθόν του πατέρα της, αλλά με ποσταρίσματα γεμάτα ειλικρίνεια.

"Προφανώς όλο αυτό είναι πολύ δύσκολο για μένα και θα ακούσετε αυτό που έχω να σας πω όταν έρθει η ώρα, όμως..."

"Αυτό δεν έχει να κάνει με μένα. Είμαι τόσο περήφανη για σένα, Μπαμπά. Είσαι τόσο γενναίος. Όμορφε μου ήρωα".

Οι αντιδράσεις από σχεδόν σύσσωμη τη σόουμπιζ ήταν θετικές και υποστηρικτικές για τον θαρραλέο Μπρους Τζένερ, όμως ήρθε και μία από πρώην συγγενή του που τον έκραξε λίγο αν και έμμεσα.

Ο Κρις Χάμφρεϊς υπήρξε παντρεμένος με την Κιμ Καρντάσιάν για 72 μέρες σε αυτό τον γάμο παρωδία, οπότε έστω και σύντομα υπήρξε συγγενείς με την οικογένεια.


Τώρα, με τις εξελίξεις, το μόνο που ένιωσε ότι θέλησε να πει ο αθλητής δημοσίως είναι ότι "Ευτυχώς... εγώ την 'έκανα' νωρίς".

Διαβάστε περισσότερα εδώ - dailymail.co.uk

Και όμως ο Bruce Jenner που λέει ότι είναι γυναίκα είχε παντρευτεί αυτή την καλλονή τέως του Έλβις Πρίσλευ

Το 1981 ο Μπρους παντρεύτηκε για δεύτερη φορά και μάλιστα την πρώην κοπέλα του Ελβις Πρίσλει, την Λίντα Τόμπσον με την οποία έζησε μαζί μέχρι το 1985.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ