Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Νταϊάνα έχουν και κόρη - Γεννήθηκε με εμφύτευμα πριν από 33 χρόνια!

Μια 33χρονη γυναίκα, που ζει στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ και ονομάζεται Σάρα είναι η «κρυφή» κόρη του πρίγκιπα Κάρολου της Αγγλίας και της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας...

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται σε δημοσίευμά του το αμερικάνικο σκανδαλοθηρικό περιοδικό Globe, το οποίο αποκαλύπτει ότι η Σάρα είναι 33 ετών και έχει συναντηθεί κάτω από απόλυτη μυστικότητα με την Κέιτ Μίντλετον, όταν εκείνη και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν επισκεφθεί πρόσφατα τη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα πάντα με το επίμαχο δημοσίευμα, η Σάρα ήρθε στον κόσμο, πριν από την γέννηση του Ουίλιαμ και του Χάρι, όταν ακόμα η Νταϊάνα ήταν 19 ετών και είχε υποβληθεί σε τεστ γονιμότητας, προτού γίνει η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, για να διαπιστώσει το παλάτι του Μπάκιγχαμ την δυνατότητά της για τεκνοποίηση.

Όμως, ο γιατρός κράτησε τα ωάρια της Νταϊάνας και αφού τα γονιμοποίησε με σπερματοζωάρια του μελλοντικού της συζύγου τα εμφύτευσε στην δική του σύζυγο!

Η ιστορία πάντως αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη από τα μέσα ενημέρωσης στη Μ. Βρετανία και για την ώρα εκφράζονται αμφιβολίες για την εγκυρότητά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ