Πανελλήνια συγκίνηση για την 4χρονη Άνι που την αναζητάει η μητέρα της

Προβληματισμό προκαλούν στις αστυνομικές αρχές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε η 4χρονη Άνι Μπορίσοβα.

Το μικρό κορίτσι εξαφανίστηκε από το κέντρο της Αθήνας στις 21 Απριλίου. Την εξαφάνιση της μικρής κατήγγειλε η Βουλγαρικής υπηκοότητας μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα, είχε η ίδια παραδώσει το παιδί της σε μια φίλη της και συμπατριώτισσά της, επειδή ήθελε να πάει για λίγες μέρες στη Βουλγαρία. Επιστρέφοντας, η φίλη της δήλωσε ότι έβγαλε το παιδί βόλτα και «το έχασε».

Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη αίσθηση στις αρχές είναι το γεγονός ότι η μητέρα δεν γνωρίζει παρά το μικρό όνομα της φίλης στην οποία εμπιστεύτηκε την 4χρονη κόρη της. Οι έρευνες κινούνται προς κάθε κατεύθυνση και οι αρχές αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ η αναζήτηση επεκτείνεται και εκτός Ελλάδος με την πολύτιμη συνδρομή και του «Χαμόγελου του Παιδιού». «Ήδη έχουμε δώσει σήμα και έχουν κινητοποιηθεί και οι ευρωπαϊκοί οργανισμοί για τα εξαφανισμένα παιδιά» δήλωσε στην εφημερίδα Έθνος ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος. «Η Αστυνομία ψάχνει παντού, εντός και εκτός Ελλάδας», σημείωσε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με Το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το εικοσιτετράωρο, στην ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις 116000, καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να καλέσει σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή στην ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά, 116000.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ