100 φωτό & όλα τα βίντεο από την γέννηση της Πριγκίπισσας - χωρίς όνομα- που κατέκτησε τον πλανήτη

Φρενίτιδα επικρατεί επικρατεί στα γραφεία στοιχημάτων της Βρετανίας, αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι Βρετανοί έχουν ήδη στοιχηματίσει πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες για το όνομα της νεογέννητης κόρης της Δούκισσας του Κέιμπριτζ και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Δύο μέρες μετά τη γέννηση της μικρής, τα γραφεία στοιχημάτων της χώρας έχουν κάνει κυριολεκτικά ''χρυσές δουλειές'' καθώς οι προβλέψεις για το όνομα του δεύτερου νεογέννητου παιδιού της Κέιτ και του Ουίλιαμ δίνουν και παίρνουν.

Αν και το αγαπημένο ζευγάρι των Βρετανών θα περιμένει πρώτα να γνωστοποιήσει το όνομα στη Βασίλισσα προτού βγάλει επίσημη ανακοίνωση, το γεγονός ότι η μικρούλα έχει ήδη δεχθεί επισκέψεις από τον Πρίγκιπα Κάρολο και την Δούκισσα της Κορνουάλης δείχνει ότι το «μυστικό» έχει διαρρεύσει στη βασιλική οικογένεια.
Στη  χώρα που... ειδικεύεται στον τζόγο έχουν ήδη ξεκινήσει τα στοιχήματα για το όνομα της πριγκίπισσας που ήρθε σήμερα στη ζωή. 

Συνηθίζεται στα μωρά της βασιλικής οικογένειας να δίνονται παραδοσιακά βασιλικά ονόματα όμως επειδή το δεύτερο παιδί της Kέιτ και του Ουίλιαμ δεν προορίζεται για τον βασιλικό θρόνο ίσως το ζευγάρι να γίνει λίγο πιο τολμηρό με την ονομασία της μικρής πριγκίπισσας.

Έτσι στα γραφεία στοιχημάτων τα πονταρίσματα για το επικρατέστερο όνομα έχουν πάρει φωτιά με το όνομα Alice να είναι το... φαβορί. 

Η λίστα με τα επικρατέστερα ονόματα στα βρετανικά γραφεία στοιχημάτων έχει ως εξής:

Alice 7/4
Charlotte 3/1
Victoria 5/1
Elizabeth 6/1
Diana 10/1
Alexandra 14/1
Alexandrina 25/1
Anne 25/1
Catherine 25/1
Eleanor 25/1
Florence 25/1
Frances 25/1
Grace 25/1
Katherine 25/1
Margaret 25/1
Mary 25/1
Rose 25/1
Samantha 25/1
Sarah 25/1

Τα «προφητικά» ροζ κορδελάκια στα γλυκά
Στις αρχές της εβδομάδας, ο δούκας και η δούκισσα έστειλαν πρωινό σε περίπου δέκα φανατικούς υποστηρικτές της βασιλικής οικογένειας, οι οποίοι είχαν κατασκηνώσει έξω από το μαιευτήριο: δύο συσκευασίες με κρουασάν και γλυκίσματα τυλιγμένες με ροζ κορδέλα, γεγονός που προκάλεσε σενάρια για το φύλο του παιδιού.

Παρότι δεν ανακοινώθηκε ποτέ από το Κέσνγκτον ημερομηνία τοκετού, οι ενδείξεις παρέπεμπαν στο ότι η Κέιτ καθυστέρησε αρκετές ημέρες να γεννήσει.

Πηγές των Ανακτόρων επισημαίνουν ότι μετά τη γέννηση του δεύτερου βασιλικού μωρού, Κέιτ και Γουίλιαμ θα περάσει λίγες ημέρες στην κατοικία του στο Κέσινγκτον, πριν μεταβούν στο Άνμερ Χολ, στην κατοικία της Βασίλισσας στο Νόρφολκ.

 

Ευχές από την πολιτική ηγεσία
Ο πρώτος που συνεχάρη το ζευγάρι ήταν ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον. «Χαίρομαι πάρα πολύ για εκείνους», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, ενώ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Νικ Κλέγκ, μαζί με τη σύζυγό του Μίριαμ, ευχήθηκε στους γονείς «ό,τι καλύτερο καθώς διευρύνεται η οικογένειά τους».

Χιουμοριστικό ήταν το ευχητήριο μήνυμα στο Twitter του αρχηγού των Εργατικών Εντ Μίλιμπαντ, ο οποίος έγραψε: «Συγχαρητήρια στον Δούκα και την Δούκισσα για τη γέννηση της κόρης τους. Τους εύχομαι χαρά και ευτυχία, και μακάρι λίγο ύπνο!".

Η επικεφαλής του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας (SNP) Νίκολα Στέρτζον δήλωσε ενθουσιασμένη από την είδηση και συνεχάρη θερμά το βασιλικό ζεύγος.Ν.Δ.

Όλο το παρασκήνιο της γέννησης της νέας ''Πριγκίπισσας του λαού''

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο προχθές, Σάββατο 2/5, η Δούκισσα του Κέμπριτζ, και σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, στο νοσοκομείο Σαιντ Μέρι στο Λονδίνο

«Τόσο η Κάθριν, όσο και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους. Το βρέφος γεννήθηκε στις 10.34 ώρα Ελλάδας και ζυγίζει 3.7 κιλά», προσθέτει η ανακοίνωση.

Τη γέννηση της μικρής πριγκίπισσας ανήγγειλε ένας ντελάλης. Με βάση την παράδοση, η επίσημη ανακοίνωση έγινε με σημείωμα που αναρτήθηκε στο προαύλιο του Μπάκιγχαμ, ενώ έξω από το μαιευτήριο ήταν συγκεντρωμένο πλήθος που ξέσπασε σε πανηγυρισμούς στο άκουσμα της είδησης.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κάθριν, κατά κόσμον Κέιτ Μιντλετον, μεταφέρθηκε στις 8 πρωί (ώρα Ελλάδας) στην πτέρυγα Λίντο του νοσοκομείου St. Mary με το αυτοκίνητο.

Όπως και με τη γέννηση του πρίγκιπα Γεώργιου, ο Γουίλιαμ έμεινε δίπλα στην Κέιτ κατά τη διάρκεια του τοκετού τον οποίο έχει αναλάβει ο μαιευτήρας Γκάι Θορπ Μπίστον.

Το νέο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας είναι το τέταρτο στη σειρά διαδοχής, πίσω από τον παππού του Κάρολο, τον πατέρα του, Γουίλιαμ και τον μεγαλύτερο αδελφό του, πρίγκιπα Γεώργιο.

Το νεογέννητο κοριτσάκι θα είναι το πρώτο που γεννιέται στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, θα πάρει τον τίτλο «Πριγκίπισσα του Κέμπριτζ» για 25 χρόνια και θα είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, την υψηλότερη που έχει πάρει ένα κορίτσι.

Επίσης, είναι το πρώτο κορίτσι στη σειρά διαδοχής του θρόνου μετά από 65 χρόνια και τη γέννηση της Πριγκίπισσας Άννας.

Σημειώνεται ότι δεν έχει γεννηθεί «Πριγκίπισσα του Κέμπριτζ» εδώ και 182 χρόνια. Τελευταία ήταν η εγγονή του Γεωργίου Γ', η πριγκίπισσα Μαρία Αδελαΐδα του Κέμπριτζ, που γεννήθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας, το 1833.

Όλες οι φωτό εδώ - Dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ