''COSMOTE My Internet'': Η νέα υπηρεσία που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο σερφάρουμε στο κινητό

Τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα και αυτόματα στο κινητό τους όταν τελειώσουν τα δωρεάν MB του προγράμματός τους, καθώς και να επιλέγουν οι ίδιοι εάν και πώς θα συνεχίσουν την πλοήγησή τους στο Internet προσφέρει η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίων, με τη νέα υπηρεσία “COSMOTE My Internet”.

Με την ολοκληρωμένη ενημέρωση που παρέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσω της υπηρεσίας “COSMOTE My Internet” οι συνδρομητές συμβολαίων της COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, μπορούν ακόμη πιο ελεύθερα να πλοηγούνται στο internet.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές θα λαμβάνουν ενημερωτικά SMS τόσο στο 80% όσο και στο 100% της κατανάλωσης των δωρεάν ΜΒ τους. Κάθε φορά που θα καταναλώνουν το 100% των δωρεάν ΜΒ του προγράμματός τους, στην οθόνη της συσκευής τους θα εμφανίζεται αυτόματα η σελίδα της υπηρεσίας http://myinternet.cosmote.gr.

Στη συνέχεια θα μπορούν να αποφασίζουν αν θέλουν να συνεχίσουν την πλοήγηση στο internet και με ποιο τρόπο, επιλέγοντας κάποιο από τα νέα πακέτα mobile internet ή πλοήγηση με χρέωση ανά MB.

Τέλος, θα γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή πόσα δωρεάν ΜΒ έχουν ακόμα διαθέσιμα.

Η υπηρεσία παρέχεται αυτόματα και δωρεάν σε όλους τους νέους συνδρομητές Συμβολαίων με ενσωματωμένα MB, ενώ όσοι υφιστάμενοι συνδρομητές ενδιαφέρονται για την υπηρεσία μπορούν να μάθουν πώς θα την ενεργοποιήσουν δωρεάν στο  www.cosmote.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ