Στον εισαγγελέα οι γονείς της άτυχης Άννυς: Συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν έντονα τον παιδοκτόνο

Στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών οδηγήθηκαν οι γονείς της μικρής Άννυ, ενώ πλήθος κόσμου ήταν συγκεντρωμένο στο προαύλιο χώρο και καταφέρθηκε εναντίον του ζευγαριού.

 

"Κτήνος", "κάθαρμα" και "γομάρι" φώναζαν οι συγκεντρωμένοι τη στιγμή που ισχυρή αστυνομική δύναμη δημιουργούσε κλοιό γύρω από τον κατηγορούμενο καθώς το πλήθος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέκλυσαν τον προαύλιο χώρο, οι οποίες οδήγησαν τους κατηγορουμένους στον εισαγγελέα για το θάνατο της τετράχρονης. Το ζευγάρι στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή. Η μητέρα της μικρής ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Πέμπτη ενώ αυτήν την ώρα 0 27χρονος παιδοκτόνος απολογείται ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας που έχει αναλάβει την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Ο 27χρονος, ο οποίος δεν συνοδεύεται από δικηγόρο, βαρύνεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, περιύβρισης νεκρού, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία.
Ο πατέρας θεωρείται από την αστυνομία υπεύθυνος για το θάνατο και την εξαφάνιση της σορού του άτυχου κοριτσιού, ενώ η μητέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο που προκάλεσε το θάνατό του.  Μάλιστα, το μεσημέρι αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας.
Την ίδια στιγμή, φρίκη έχει προκαλέσει η ψυχραιμία του παιδοκτόνου, ο οποίος δήλωνε φίλος και όχι ο πατέρας της μικρής Άννυ. Ο πατέρας προσποιούνταν στους αστυνομικούς ότι δεν ήξερε τίποτα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ