Μνήμη και Τιμή: Το ενδιαφέρον άρθρο του Άγη Βερούτη

Μνήμη και Τιμή στους χιλιάδες Έλληνες που έπεσαν θύματα της κρατικής εγκληματικής οργάνωσης του ΟΑΕΕ μαζί με τις οικογένειές τους.

 

Μνήμη και Τιμή σ’ εκείνους που έπεσαν θύματα της ρατσιστικής επίθεσης του κράτους και του κρατισμού, ενάντια στην παραγωγική οικονομία.

Μνήμη και Τιμή στα θύματα της απόγνωσης, του διωγμού, της παράφορης και αναίτιας προσωπικής καταδίωξης του κρατισμού, που τόλμησαν μόνοι τους να βγάλουν το βιός τους αντί να προσκολληθούν σ’ ένα πολιτικό γραφείο να διοριστούν κρατικοδίαιτοι.

Μνήμη και Τιμή στα χιλιάδες θύματα της εσωτερικής υποτίμησης που κατέστρεψε οικογένειες και έκλεισε μαγαζιά και σπίτια για να πληρώνει ακατέβατα 1,1 δισ. στα ταμεία πενηντάρηδων συνταξιούχων της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, κάθε χρόνο σε όλα τα 6 χρόνια της κρίσης.

Μνήμη και Τιμή σε εκείνους που αντέχουν ακόμα, παρά την κατασυκοφάντησή τους στην κοινωνία, χωρίς απόδειξη για πλημμελήματα που τους καταλογίζουν, σε ευθεία παραβίαση της Ευρωπαϊκής Συνθήκης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, αλλά και της Μάγκνα Κάρτα που κατοχύρωσε τα νομικά δικαιώματα των μη-σκλάβων εδώ και 1000 χρόνια.

Μνήμη και Τιμή στους χιλιάδες που πέθαναν άρρωστοι, κατατρεγμένοι και αβοήθητοι, ενώ το κράτος τους αρνήθηκε κατηγορηματικά αυτό που χαρίζει ανερυθρίαστα στους λαθρομετανάστες επί τη εμφανίσει: την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ντροπή σε όσους τους κορόιδεψαν ότι θα διορθώσουν τις αδικίες του κάθε προηγούμενου, σε όσους τους κατασυκοφάντησαν, σε όσους τους διώκουν.

Ντροπή στο κράτος που εφαρμόζει τον κατάπτυστο νόμο της δικτατορίας του 1967, που ποινικοποιεί μη-καταβολή εισφορών αυτασφάλισης, και συνεχίζει να συλλαμβάνει τους ελεύθερους επαγγελματίες για οφειλές άνω των 50.000 ευρώ, εκ των οποίων συχνά τα μισά αφορούν παροχές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που δεν έλαβαν.

Η εγκληματική οργάνωση που λέγεται ΟΑΕΕ κάποια στιγμή πρέπει να βρεθεί προ των ευθυνών της. Δεν είναι τυχαίο ότι το διοικητικό συμβούλιο της εν λόγω οργάνωσης έχει νομοθετημένο το ακαταδίωκτο από την προηγούμενη βουλή!

Την περασμένη Τετάρτη 29/4 ήταν η δίκη του ΟΑΕΕ στην Ευελπίδων με ενάγοντα το ΙΝ.ΚΑ. που πήρε αναβολή για το Φεβρουάριο του 2016.

Της κρατικής εγκληματικής οργάνωσης που εκβιάζει κατεστραμμένους μικροεπιχειρηματίες για €5400 το χρόνο, αδιαφορώντας αν αυτά είναι το συνολικό τους εισόδημα, με το οποίο ταΐζουν την οικογένεια τους. Για τις ίδιες παροχές που ο ΟΓΑ χρεώνει 670 ευρώ το χρόνο!

Τους κατάσχει σπίτια και λογαριασμούς, γιατί αποφάσισε ότι θα τους δώσει θέλουν δεν θέλουν σύνταξη όταν φτάσουν 65-70, αλλά σε περίπτωση που δεν είναι ενήμεροι όταν είναι να βγουν στη σύνταξη, δεν θα τους δώσει τίποτα ακόμα και αν έχουν πληρώσει 30 χρόνια εισφορές.

Ο ΟΑΕΕ είναι κρατική εγκληματική οργάνωση που στους ίδιους παραπάνω απαγορεύει την πρόσβαση στο σύστημα υγείας αν έχουν οφειλές προς αυτόν, αλλά χρεώνει την παροχή της υπηρεσίας που τους απαγόρευσε να λάβουν.

Ο ΟΑΕΕ είναι η επιτομή του μαφιόζικου κρατισμού. Λειτουργεί με νομικό σκεπτικό της δικτατορίας του Μεταξά και της δικτατορίας του Παπαδόπουλου και με την σύμφωνη γνώμη όλων των ενδιάμεσων κυβερνήσεων.

Είναι μια χαίουσα πληγή στα πλευρά της ελληνικής ρατσιστικής δημοκρατίας.

Είναι η προσωποποίηση του Απαρτχάιντ μέσα στο θώκο της Ευρώπης των Λαών. 

Της Ελλάδας της Αριστεράς που εξαιρεί τους ελεύθερους επαγγελματίες από το νόμο Κατσέλη.

Η "αριστερή" ηγεσία του ΟΑΕΕ πήρε αναβολή να συνεχίσει το διωγμό όσο μπορεί παραπάνω, λίγους μήνες ως τον Φεβρουάριο του 2016. Εκατοντάδες ακόμη κατεστραμμένες ζωές στον Μολώχ του ελληνικού ρατσιστικού κρατισμού.

Έξω από τα δικαστήρια μέτρησα πάνω από 300 κατεστραμμένους απ’ τη μαφιόζικη τακτική του κράτους. Αυτούς που η "δήθεν" αριστερή κυβέρνηση που νοιάζεται για τους αδικημένους, στρίμωξε κάτω στο τσιμέντο να τους λιώσει.

Υπόσχονται οι υπουργοί της ότι όποιος δεν έχει λεφτά να μπει στη ρύθμιση θα τον λιώσουν!

Τον λιωμένο!

Την ίδια στιγμή ο ΟΑΕΕ προσφέρει δωρεάν παιδική κατασκήνωση στους υπαλλήλους του, από το αίμα και τις σάρκες των ελεύθερων επαγγελματιών που καταβροχθίζει, δήθεν για να τους παρέχει σύνταξη κάποια στιγμή....

Μνήμη και Τιμή σε εκείνους ακόμα που θα πέσουν νεκροί κάτω από τη μπότα του κρατισμού του ΟΑΕΕ, ώσπου να ξυπνήσουν και να κινηθούν ομαδικά, οργανωμένα και μαζικά εναντίον του με τον νόμο και με το Σύνταγμα, ώστε να τον κλείσουν, όπως πρέπει σε όλα τα σύμβολα του ρατσισμού και της αδικίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ