Στους 6 οι τραυματίες από τη μεγάλη πυρκαγιά στα διυλιστήρια Ασπροπύργου

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής στα διυλιστήρια Ασπροπύργου.

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής στα διυλιστήρια Ασπροπύργου, η οποία κατασβέστηκε σε μικρό χρονικό διάστημα με ίδια μέσα της επιχείρησης παρά το γεγονός ότι και δυνάμεις της πυροσβεστικής είχαν σπεύσει στο σημείο.

Όπως ανακοίνωσαν τα ΕΛΠΕ έξι τραυματίες διακομίστηκαν στα νοσοκομεία "Θριάσιο" και "Αττικό", όπου και νοσηλεύονται. 


Ειδικότερα, τρεις νοσηλεύονται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, εκ των οποίων οι δύο διασωληνωμένοι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς ο ένας (31 ετών), φέρει 70% εγκαύματα και ο δευτερος (43 ετών) εισπνευστικό έγκαυμα. Ο τρίτος (29 ετών) φέρει εγκαύματα στα χέρια και η καταστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

'Αλλοι τρεις νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο «Αττικό», με εγκαύματα και ανεπνευστική ανεπάρκεια. Οι δύο εξ αυτών -ο ένας με 60-70% εγκαύματα β΄βαθμού και ο άλλος με αναπνευστική ανεπάρκεια- αναμένεται να μεταφερθούν στη Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς». Ο τρίτος, με μεσαίας βαρύτητας εγκαύματα, νοσηλεύεται σε Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Αττικό».

Σημειώνεται ότι οι τέσσερις τραυματίες είναι εργαζόμενοι των ΕΛΠΕ και οι δύο εργαζόμενοι εργολαβικής εταιρείας που είχε αναλάβει τις εργασίες συντήρησης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η πυρκαγιά προκλήθηκε σε δεξαμενή, στη διάρκεια εργασιών συντήρησης

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ