24 χρόνια μετά νεαρός ισχυρίζεται πως είναι ο Μπεν που χάθηκε στην Κω - Δάκρυα μαμάς & αδελφής

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση του «μικρού Μπεν», που εξαφανίσθηκε πριν 24 χρόνια στην Κω, ανοίγει μετά από κλήση νεαρού άνδρα που ανέφερε πως μοιάζει πολύ με τις φωτό -σκίτσα της Αστυνομίας που δείχνουν πως θα μοιάζει σήμερα ο άνδρας Μπεν

 

Η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο τούνελ», φιλοξένησε το βράδυ της Παρασκευής, την Κέρι Νίντχαμ, μαμά του μικρού Μπεν, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από 24 χρόνια στην Κω, τη γιαγιά του Κριστίν, την αδερφή του Λιάνα αλλά και τον αστυνομικό του τμήματος του νότιου Γιορκσάιρ Μάθιου Φένγουικ.

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, μετά την προβολή της εκπομπής και τη συγκινητική έκκληση της οικογένειας για βοήθεια, η αστυνομία του νότιου Γιορκσάιρ δήλωσε πως δέχτηκε πληθώρα τηλεφωνημάτων σχετικών με την υπόθεση του Μπεν Νίντχαμ.

Ένα από αυτά τα τηλεφωνήματα, ωστόσο, έγινε από έναν νεαρό, ο οποίος δήλωσε στην αστυνομία πως έμοιαζε εξαιρετικά με την ενήλικη εκδοχή του Μπεν. Η κινητοποίηση της βρετανικής αστυνομίας ήταν άμεση.

Ο Μπεν από το Σέφιλντ είχε εξαφανιστεί όταν ήταν μόλις 21 μηνών, κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών στην Κω και τώρα οι αρχές της αγγλικής αστυνομίας θα πάρουν DNA από τον νεαρό για να δουν αν όντως είναι αυτός.

Επικοινωνία με τις Αγγλικές Αρχές

Όσοι ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με την ομάδα έρευνας της αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ, μπορούν να τηλεφωνούν χωρίς χρέωση στο νούμερο 00 44 114 296 3022.

Η γραμμή λειτουργεί καθημερινά ενώ υπάρχει τηλεφωνητής με μήνυμα στα ελληνικά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν τον αστυνόμο κ. Θάνο που μιλάει ελληνικά.

Η επικοινωνία με τους Βρετανούς αστυνομικούς μπορεί να γίνει και μέσω μέιλ στο opben.needham@southyorks.pnn.police.uk

Μέσω Τουίτερ μπορούν να γράφουν στο #BenNeedham.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν ακόμη να καλούν στην Βρετανική μη κυβερνητική φιλανθρωπική οργάνωση «Crimestoppers» για την πάταξη του εγκλήματος και να δώσουν ανώνυμα την πληροφορία τους στο νούμερο 0044800 555 111.

Πηγή: dailymail.co.ukanikolouli.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ