Δεν υπάρχει! Αυτός ο άνδρας αντί για κασκόλ φοράει γυναίκες στον λαιμό του!

Το Trophy Scarves είναι ο τρόπος που ο Nate Hill "φορά" λευκές γυναίκες στο λαιμό σαν κασκόλ, για να επιδείξει την ισχύ του.

Ο καλλιτέχνης από το Ανατολικό Χάρλεμ έγινε γνωστός, φωτογραφιζόμενος με γυμνές γυναίκες στον ώμο του, μία "τεχνική" που ονομάζεται human scarves, δηλαδή ανθρώπινο κασκόλ.

 

Ο Nate σκοπό έχει να σαρκάζει τον ρατσισμό, αφού όπως λέει σατιρίζει έναν μαύρο άνδρα, που φορά σαν κασκόλ λευκές γυμνές γυναίκες.

Ο Hill, με καταγωγή από την Καλιφόρνια, γνωρίζει να μοντέλα του μέσω των social media, με τις φωτογραφίσεις να γίνονται ιδιωτικά, πολλές φορές στα σπίτια των γυναικών.

"Συνήθως έχω περισσότερο τρακ για το πως νοιώθουν" αναφέρει. "Κάποιες από αυτές είναι καλλιτέχνες, κάποιες όμως το κάνουν επειδή θέλουν να κάνουν κάτι ενδιαφέρον", σημειώνει.

Ο μαύρος καλλιτέχνης έχει "φορέσει" περίπου στις 20 γυναίκες. "Το ξεκίνησα σαν πλάκα με τους φίλους μου, ότι θέλω να φοράω μία λευκή γυναίκα για κασκόλ, για το παρουσιάσω ως ένα σύμβολο δύναμης", τονίζει. Την Παρασκευή παρουσίασε τα... ανθρώπινα κασκόλ του στο Abrons Arts Center.

Ο καλλιτέχνης έχει δεχτεί κριτική ότι προάγει τον ρατσισμό ενώ ο ίδιος είναι παντρεμένος. "Αυτό που με σοκάρει είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε πως είμαι ο ήρωας τους", σημειώνει. Το 2011, ο Hill έφτιαξε το σάιτ WhitePowerMilk.com, που πούλαγε γάλα από λευκές γυναίκες. Όπως δηλώνει ο ίδιος, θέλει να σατιρίσει τους μαύρους που βλέπουν τους λευκούς ως σύμβολο εξουσίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ