Πως σώθηκαν οι δύο κόρες του Έλληνα Ομογενή - Τα συγκινητικά μηνύματα για τους γονείς τους που έκαψαν με γιο & οικονόμο

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τον πλούσιο Ελληνοαμερικανό και τη σύζυγος του είχαν δέσει πριν δολοφονήσουν οι δράστες και μάλιστα οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ήταν γνωστοί της οικογένειας.

Η αστυνομία λέει ότι δεν βρήκε σημάδια παραβίασης της βίλας του Σάββα Σαββόπουλου και μάλιστα ότι οι δράστες πέρασαν όλη τη νύχτα εκβιάζοντας και ζητώντας, άγνωστο τι, από το Σάββα και την Έιμι. Εν τέλει μαχαίρωσαν και έκαψαν όλους όσους βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, εκτός από το ζεύγος και τον 10χρονο γιό τους αλλά και την οικονόμο.  

Το βίντεο που έχει στην διάθεση της η αστυνομία δείχνει έναν άντρα με κουκούλα να απομακρύνεται γρήγορα από το σπίτι με την πόρσε 911 που ανήκε στην οικογένεια.

Όσο για τις δύο κόρες, στάθηκαν τυχερές μέσα στην τραγωδία της οικογένειας τους, αφού και οι δύο είναι εσωτερικές σε ακριβά σχολεία για πλουσίους. Η μεν Άμπιγκειλ 19 χρονών στην Πενσυλβάνια, η δεν Κατερίνα 16 χρονών στο Νιου Τζέρσι.

Κατάθεση έδωσε και η καθαρίστρια των Σαββόπουλων, η οποία είπε ότι της έκανε εντύπωση που το αφεντικό της, ο άτυχος Σ. Σαββόπουλος μιλώντας μαζί της στο τηλέφωνο την μοιραία νύχτα ακουγόταν πολύ περίεργα ανήσυχος.

Βασάνισαν και σκότωσαν ομογενείς στην Ουάσιγκτον

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση δολοφονίας μίας οικογένειας Ελλήνων ομογενών στην Ουάσιγκτον. Όπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα ο Σάββας Σαββόπουλος, ο οποίος κατείχε διευθυντική θέση στην κατασκευαστική εταιρεία American Iron Works, βρέθηκε νεκρός από τους άνδρες της αστυνομίας, μαζί με την σύζυγό του, Έιμι, τον 10χρονο γιο τους, Φίλιπ, και την 57χρονη οικιακή βοηθό τους.

Τα θύματα που εντοπίστηκαν στην πολυτελή κατοικία τους αξίας περίπου δύο εκατ. δολαρίων στη βορειοδυτική Ουάσιγκτον, βρήκαν φρικτό θάνατο έπειτα από βασανισμό με μαχαίρι από τους δράστες.

Οι γείτονες της οικογένειας Σαββόπουλου ειδοποίησαν την πυροσβεστική για να αναφέρουν την πυρκαγιά και μόλις έφτασαν στο σημείο οι άνδρες της υπηρεσίας, αλλά και της αστυνομίας διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για δολοφονία.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η Washington Post ο Σαββόπουλος μία ημέρα πριν το τραγικό περιστατικό είχε αφήσει μήνυμα στη μία από τις δύο οικιακές βοηθούς, καλώντας την να μην μεταβεί στην κατοικία του την επομένη, καθώς η σύζυγός του ήταν άρρωστη.

Μάλιστα, η ίδια η Έιμι Σαββόπουλος έστειλε μήνυμα στην γυναίκα επισημαίνοντάς της ότι δεν ήταν απαραίτητο να πάει στη δουλειά της την ημέρα εκείνη.

Η δεύτερη οικιακή βοηθός, ωστόσο, προσφέρθηκε να βοηθήσει «γιατί αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα με τον Φίλιπ», τον 10χρονο γιο του ζευγαριού.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί. Ο Θεός μου έσωσε τη ζωή», δήλωσε η οικιακή βοηθός που έλαβε το μήνυμα.

Τρεις ώρες μετά, το σπίτι που βρίσκεται κοντά στην κατοικία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, τυλίχτηκε στις φλόγες και οι εργοδότες της γυναίκας ήταν νεκροί.

Τα συγκινητικά μηνύματα της Κατερίνα για τους γονείς της

Η Αμπιγκέιλ και η Κατερίνα, οι οποίες σώθηκαν από θαύμα βρίσκονται σε κατάσταση σοκ μετά την άγρια δολοφονία των γονιών και του αδερφού τους. 

Η Κατερίνα όμως, ανέβασε κάποια συγκινητικά μηνύματα στο Faceboo για τους αδικοχαμένους γονείς της.

Mια φωτογραφία ολόκληρης της οικογένειας από μια χαρούμενη μέρα, ενώ στην εικόνα προφίλ έβαλε εκείνη και την μητέρα της από παλιότερες εποχές λέγοντάς της πως υπήρξε η καλύτερη μαμά που θα μπορούσε να έχει.

Wrinkles will only go where the smiles have been. Jimmy Buffett 

Η Κατερίνα με την μητέρα της.


 Τα δυο κορίτσια με τη μητέρα τους και τη γιαγιά τους Gail, μητέρα του αδικοχαμένου Σάββα Σαββόπουλου 

 

Πηγή: dailymail.co.uk

Eπιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ