Στάθης Παπούλιας: Μιλά για το εγκεφαλικό που υπέστη: "Στέκομαι όρθιος, περπατάω με δυσκολία"‏

Ο Στάθης Παπούλιας, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και πρώην συνεργάτης της Φαίης Σκορδά και της Σταματίνας Τσιμτσιλή στις εκπομπές τους στο Alter, μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Πριν από περίπου δύο χρόνια, υπέστη εγκεφαλικό που του δημιούργησε κινητικά προβλήματα.

«Ήμουν στην παραλία με φίλους, με την παρέα μου, και κάναμε διακοπές. Κάποια στιγμή τους λέω ότι θέλω να ξαπλώσω στην ξαπλώστρα, γιατί αισθάνομαι χαρούμενος. Δεν ένιωσα αδιαθεσία ή κάτι που να με κάνει να ανησυχήσω. Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα. Το απόλυτο κενό. Οι γιατροί με ενημέρωσαν ότι είχα υποστεί ένα βαρύτατο εγκεφαλικό.  (…) Στην αρχή δεν μπορούσα να κουνηθώ καθόλου.  Ήμουν συνέχεια στο κρεβάτι. Μετά σιγά σιγά, με τη βοήθεια γιατρών και τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθώ, κατάφερα να σηκωθώ.  (…) Μπορώ ωστόσο τώρα πια να στέκομαι όρθιος και να περπαταώ, έστω και με δυσκολία».

Στην ερώτηση για το αν είχε συμπαράσταση από πρώην συνεργάτες του εκείνος δήλωσε ότι μόνο με τη Φαίη Σκορδά έχει συνεχή επικοινωνία, ενώ έχει κρατήσει επαφή και με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ