Απομακρύνεται το GRexit στο ποδόσφαιρο - Θετική η UEFA στις αλλαγές

Η ΟΥΕΦΑ μέσω επιστολής της προς τον Σταύρο Κοντονή τόνισε πως είναι έτοιμη να βοηθήσει σε αναθεώρηση χρειαστεί απομακρύνοντας τον κίνδυνο για... GRexit, ενώ επιμένει σε συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς.

Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αφού μελέτησαν το μεταφρασμένο κείμενο του νέου αθλητικού νόμου ξεκαθάρισαν πως είναι διαθέσιμοι για βοήθεια αν χρειαστεί «περαιτέρω αναθεώρηση της ελληνικής αθλητικής νομοθεσίας».

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής που υπογράφεται από τον Τζιάνι Ινφαντίνο αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε την επιστολή σας με ημερομηνία 12 Μαΐου στην οποία μας ενημερώσατε ότι τα επείγοντα μέτρα για την καταπολέμηση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις' έχουν εγκριθεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Παρακαλούμε να έχετε υπ' όψιν ότι η UEFA είναι έτοιμη να βοηθήσει με σεβασμό σε οποιαδήποτε περαιτέρω αναθεώρηση της ελληνικής αθλητικής νομοθεσίας. Ωστόσο, θα θέλαμε να επιμείνουμε ότι ένας εκπρόσωπος της FIFA και ένας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχουν επίσης προσκληθεί να παραβρεθούν σε κάθε σχετική συνάντηση.

Υποθέτοντας πως αυτό είναι αποδεκτό από εσάς, θα είμαστε ευτυχείς να ορίσουμε ένα μέρος της νομικής υπηρεσίας μας να δουλέψει μαζί με εσάς πάνω σε αυτό το ζήτημα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ