5 ακόμα συνελήφθησαν για τη δολοφονία των πάμπλουτων Σαββόπουλων - Βασανίστηκαν στο 24ωρο της ομηρίας τους

Αρχίζει και ξετυλίγεται το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας του ομογενή Σάββα Σαββόπουλου, της γυναίκας, του μικρού τους γιου και της οικονόμου τους στην Ουάσινγκτον.

Οι αρχές κάνουν λόγο για ύπαρξη συνεργών στο τετραπλό φονικό που έχει συγκλονίσει την Αμερική. Τα θύματα που εντοπίστηκαν στην πολυτελή κατοικία τους αξίας περίπου δύο εκατ. δολαρίων στη βορειοδυτική Ουάσιγκτον, βρήκαν φρικτό θάνατο έπειτα από βασανισμό με μαχαίρι από τους δράστες.

Στη συνέχεια σε μία προσπάθεια να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, οι δολοφόνοι πυρπόλησαν την κατοικία και έκλεψαν την Πόρσε της οικογένειας, η οποία ωστόσο βρέθηκε κατεστραμμένη σε μικρή απόσταση.

Ωστόσο όπως τονίζει η δικηγόρος του Wint, τον οποίο συνέλαβε η αστυνομία την περασμένη Πέμπτη, στην Πόρσε φαίνεται να οδηγεί ένας άντρας με κοντά μαλλιά ενώ στις αφίσες που έχουν κοινοποιήσει οι Αρχές ο αφροαμερικανός που φέρεται να δολοφόνησε την οικογένεια έχει μακριά μαλλιά. Ο 34χρονος επέβαινε σε ένα λευκό φορτηγάκι το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα και στο οποίο υπήρχε ένα κουτί γεμάτο με μετρητά.

Πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και ο αδελφός του 34χρονου, συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν. Ωστόσο κανένας τους δεν έχει «λερωμένο» ποινικό μητρώο διαπράττοντας στο παρελθόν κάποια δολοφονία. Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 34χρονου αφού κατάφερε να ταυτοποιήσει το DNA που βρέθηκε στην κόρα μιας πίτσας που είχε παραγγελθεί το βράδυ της 13ης Μαΐου, όταν δηλαδή τα τέσσερα θύματα, ο 46χρονος Σάββας Σαβόπουλος, η 47χρονη γυναίκ του Έιμι, ο 10χρονος γιος τους Φίλιπ και η 57χρονη οικονόμος τους Βεραλίτσι Φιγκερόα, βρίσκονταν στα χέρια του φονιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γουίντ είχε εργαστεί στην εταιρεία American Iron Works, διευθύνων σύμβουλος της οποίας ήταν ο 46χρονος Σάββας Σαββόπουλος. Ο 34χρονος είχε  εργαστεί ως οξυγονοκολλητής στην εταιρία αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πόσο καιρό εργαζόταν εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικοί αποκάλυψαν την Τετάρτη ότι η οικογένεια παρέμεινε στα χέρια του ανθρώπου που τους σκότωσε για σχεδόν 24 ώρες και πιθανότατα βασανίστηκαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σαββόπουλος η σύζυγός τους και η οικιακή βοηθός τους βρέθηκαν νεκροί σε καρέκλες λουσμένοι με βενζίνη ενώ ο 10χρονος Φίλιπ βρέθηκε στο κρεβάτι του καμμένος με τραύματα στο κορμί του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ