Ανείπωτη τραγωδία στον Βόλο: 7χρονη σκοτώθηκε μετά από πτώση από άμαξα

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι σε χωριό του Βόλου. Ενα επτάχρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από την άμαξα που έσερνε το άλογο του πατέρα της. 

Η τραγωδία συνέβη όταν για άγνωστους λόγους το άλογο τρόμαξε από κάτι που ενδεχομένως δεν έγινε άμεσα αντιληπτό από τον πατέρα της άτυχης μικρής, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αρχικά την πτώση του και στη συνέχεια, εκείνη της κόρης του. Συγκεκριμένα, το άλογο, καθώς πατέρας και κόρη επέστρεφαν από τη βόλτα τους στην παραλία στην περιοχή Καρνάγιο στο σπίτι τους στης Αγριά, έκανε απότομη στροφή με αποτέλεσμα ο πατέρας της 7χρονης και χειριστής της αμάξης να μην καταφέρει να το τιθασεύσει και να πέσει πρώτος από την άμαξα. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος της επτάχρονης ήταν ακαριαίος. «Η 7χρονη Ζωή, φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Κάτω Λεχώνια σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο», λέει ο ιατροδικαστής. 

Ο πατέρας της επτάχρονης κατά την πτώση του έσπασε το ένα του πόδι και τα πλευρά του. Βλέποντας το περιστατικό να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του, έβαλε τις φωνές για να τον ακούσουν κάτοικοι της περιοχής. Ταυτόχρονα, σύρθηκε προς το σημείο που βρισκόταν η κόρη του...

Ο ίδιος, γυμναστής στο επάγγελμα και πατέρας μιας 27χρονης κόρης από τον πρώτο του γάμο, έτρεφε από μικρός ιδιαίτερη αγάπη για τα άλογα. Το άλογο ήταν συνηθισμένο σε θορύβους και στο άκουσμα της κόρνας των οχημάτων, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που στο παρελθόν συνήθιζε να πηγαίνει βόλτα με την άμαξα, σύζυγο και κόρη.  

Πηγή: Magnesianews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ