Χαβάη όχι στον Ειρηνικό αλλά στο Αιγαίο! Έχετε ανακαλύψει την best of the best παραλία;

Χαβάη: και όμως ναί! Την λένε Χαβάη και βρίσκεται στο δρόμο λίγο πριν το Αλυκό, κρυμμένη  μέσα στο κεδροδάσος… ίσως η ωραιότερη παραλία των Κυκλάδων.

Μια καλλονή, ερημική με λευκή άμμο και γαλαζοπράσινα νερά που σίγουρα θα σας ξετρελάνει.

Το αυτοκίνητο δεν πάει κοντά στην παραλία, έχει λίγο ποδαρόδρομο, όμως το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ανταμείψει. Αν πάτε απόγευμα, καθίστε οπωσδήποτε για το ηλιοβασίλεμα – είναι μαγεία!


 

Τι λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την Χαβάη της αγαπημένης του Νάξου;

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ή την αγαπημένη μου Χαβάη, στην παραλία που μπορεί να θέλει αγώνα για να κατέβεις και ν' ανέβεις, αλλά η παραμονή σου εκεί είναι σίγουρο ότι θα 'ναι μοναδική.

Τι γράφει το dailysecret;

Είχαμε φτάσει στο τέρμα του δρόμου, κυριολεκτικά. Κι όμως, το ένστικο μας επέμενε να συνεχίσουμε. Είχαμε πάρει το δρόμο προς τον Όρμο Αλυκού, περάσαμε μέσα απ' το πευκοδάσος και στρίψαμε δεξιά (στην αντίθετη κατεύθυνση απ' αυτή για Αλυκό) μέχρι που συναντήσαμε το στρογγυλό οικόπεδο περιτριγυρισμένο από δέντρα. Κι όμως, δεν ήταν dead end: όπως διαστώσαμε, ακριβώς από κάτω βρισκόταν μια απίστευτη ερημική παραλία - η περίφημη "Χαβάη". Κατεβήκαμε με προσοχή τη βραχώδη κατηφόρα και μόλις πατήσαμε στην κατάλευκη άμμο συγχαρήκαμε τον εαυτό μας και το ένστικτο μας - τώρα, ώρα για βουτιές.

Και η υπογράφουσα που την λατρεύει;

Νερό μαζί σας και φρούτα γιατί η Χαβάη είναι απολύτως ερημοκή γιά φυσιολάτρες, ελαφρούς γυμνιστές αλλά και κεφάτους ντυμένους με τα μαγιό τους και εξοπλισμένους γιά μιά ολόκληρη μέρα και γιατί οχι όχι ηλιοβασίλεμα απολαυστικό

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ