Η Τζένιφερ Άνιστον κρατιέται σε φόρμα; με ψωμί του τοστ, ντομάτα & αβοκάντο

Η Τζένιφερ Άνιστον έχει υπάρξει πολύ ειλικρινής για το πώς διατηρεί την υπέροχη σιλουέτα της με τακτική γυμναστική που περιλαμβάνει γιόγκα, μπαλέτο και αεροβική γυμναστική.

Τώρα όμως η 46χρονη ηθοποιός αποκάλυψε, σύμφωνα με την Daily Mail, και τα άλλα μυστικά της, που περιλαμβάνουν τη διατροφή της.

Ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με το υγιεινό πρωινό της, που περιλαμβάνει αυγό πάνω σε μία φέτα του τοστ, μία φέτα ντομάτα και αβοκάντο. Μάλιστα, τα αυγά προήλθαν από το κοτέτσι της, όπως φαίνεται και από μια άλλη φωτογραφία.

Ο αρραβωνιαστικός της και επίσης ηθοποιός, Τζέστιν Θερού, ακολουθεί το πρόγραμμα γυμναστικής της.

Για μεσημεριανό, η διατροφή της είναι εμφανώς μεσογειακή. Η σταρ τρώει την τέλεια σαλάτα που περιλαμβάνει ρεβίθια, αγγούρια, μαϊντανό, μέντα, κόκκινο κρεμμύδι, φασόλια, τυρί φέτα και φιστίκια.

Όπως αποκάλυψε ειδικός που τη συμβούλευε, το μυστικό της Τζένιφερ Άνιστον για να μένει αδύνατη και υγιής είναι ότι βρίσκει το χρόνο να κάνει πέντε γεύματα την ημέρα.

Και όπως αποκαλύπτει η προσωπική της γυμνάστρια, η διάσημη ηθοποιός κάνει και πέντε πεντάλεπτα ασκήσεων την ημέρα.

Η ηθοποιός δεν πρόκειται ποτέ να καθίσει να φάει ένα πακέτο μπισκότα, όμως θα φάει ένα αν έχει όρεξη για κάτι γλυκό και θα το απολαύσει.

Στην πραγματικότητα κάνει και τρώει τα πάντα με μέτρο. Πίνει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και όχι δύο μπουκάλια που θα την κάνουν χάλια για μέρες.

Και, όπως τονίζει η πρώην γυμνάστριά της, η Άνιστον ξέρει καλά ότι το να δείχνει κανείς νέος προέρχεται από μία ολιστική προσέγγιση στη ζωή και προέρχεται από τη φροντίδα του μυαλού, του σώματος και της ψυχής. Αν είναι κανείς αγχωμένος, δείχνει κουρασμένος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ