Jessica Alba: Έγινε η πιο πλούσια, αυτοδημιούργητη Αμερικανίδα πουλώντας οικολογικές πάνες

Όχι απλά όμορφη, διάσημη ηθοποιός αλλά και νέα μαμά δύο παιδιών και σύζυγος γοητευτικού επιχειρηματία στις νέες τεχνολογίες. Το βιογραφικό της Jessica Alba δεν σταματάει εδώ.

Η 34χρονη ηθοποιός είναι πιά μία απο τις πλουσιότερες γυναίκες στην Αμερική όχι χάρις στις ταινίες της αλλά εξαιτίας μίας startup που έστησε πριν απο 4 μόλις χρόνια και κατάφερε να την πάει στα ύψη. Λέγεται Honest και πουλάει " τίμια" πρωτοποριακά οικολογικά φιλικά προς το περιβάλλον  προιόντα: 

Η Honest Company απασχολεί περισσότερα από 350 άτομα και ειδικεύεται στις online πωλήσεις παιδικών προϊόντων (πάνες, μωρομάντιλα, παιδικά αφρόλουτρα και σαμπουάν, καθαριστικά, σαπούνια, πετσέτες και ρούχα) όλα φτιαγμένα από υποαλλεργικά και άκρως φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Έτσι δεν είναι τυχαίο ότι στις 15/6 κυκλοφορεί το Forbes με την Jessica στο εξώφυλλο του περιοδικού του πλούτου, καθώς είναι η πιο πλούσια αυτοδημιούργητη γυναίκα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Forbes η Alba κατάφερε να χτίσει μέσα σε λίγα χρόνια την «Honest» η αξία της οποίας ανέρχεται στο 1 δισ. δολ. ενώ η προσωπική της περιουσία ξεπερνά τα 200 εκατ. δολάρια. Πλάι της η Madonna η Beyonce αλλά όχι εξαιτίας των επιχειρηματικών τους επενδύσεων
Ό,τι πουλάει -αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου- η «Honest Company» είναι κατασκευασμένο με ειδικά υλικά, βιοδιασπώμενο ή ανακυκλώσιμο και έχει φτιαχτεί σε εγκαταστάσεις που με τη σειρά τους δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον!

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ