Προτάσεις για μια αξέχαστη έξοδο

Σκέφτεστε να βγείτε και δεν μπορείτε να αποφασίσετε;  Μήπως έχετε στερεύσει από ιδέες και δεν θέλετε να μείνετε σπίτι; Τότε βρίσκεστε στην σωστή σελίδα!  

 

Faro Capo

Το Faro Capo είναι ένα από τα  πιο hot μαγαζιά του Ψυχικού στη Δ. Βασιλείου 10 και Περικλέους 13,  με τηλέφωνο επικοινωνίας: 2130200000, η μαγεία του μαγαζιού δεν περνάει εύκολα απαρατήρητη, ενώ ο γνωστός Χρύσανθος Καραμολέγκος  επιμελείται το μενού. Από το πρωί μέχρι το βράδυ και για ποτό με ωραίες μουσικές, είναι ένας όμορφος  τρόπος να περάσεις την ώρα σου. Επίσης οι τιμές δεν ξεπερνάνε τα 25 ευρώ. 

48 Urban Garden

Φαγητά του δρόμου με γκουρμέ  διάθεση μαγειρεύονται μέσα σε ένα ασημένιο βανάκι στην διεύθυνση Αμαρτωλών και Κλεφτών 48, στους Αμπελόκηπους. Πιάτα όπως Moroccan, χάμπουργκερ με harissa μέχρι χοτ ντογκ με καραβίδες, σε ένα αστικό κήπο που ήδη έχει γίνει στέκι, ενώ οι τιμές δεν ξεπερνούν τα 25 ευρώ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2130281866

A For Athens

Βλέποντας την Αθήνα από ψηλά και με θέα την Ακρόπολη, το A for Athens στο Μοναστηράκι, κάνει δυναμικά την εμφάνιση του στην λίστα με τα καλύτερα  μαγαζιά που μπορείς να περάσεις καλά. Το πρωί μπορείς να πιείς τον καφέ σου, ενώ μετά τις  08:00 μ.μ. απολαμβάνεις cocktails για κάθε γούστα με 15 ευρώ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103244244.

Black Duck

Το καταπράσινο περιβάλλον υψηλής αισθητικής στον κήπο του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών στην πλατεία Κλαυθμώνος, είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ για καφέ, σνακ, ποτά και μεσογειακή κουζίνα. Η Κλασική μουσική θα σας συνοδεύσει το πρωί μέχρι τις 02:00 μ.μ., στη συνέχεια σύγχρονη σε σωστά ντεσιμπέλ, από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 07:00 το απόγευμα. Η Διεύθυνση είναι Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου 5, Αθήνα και τηλέφωνο επικοινωνίας: 21003252396. 

Επιμέλεια: Λίλη Αγγελοπούλου

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ