Vintage pics: Φανταστικές αδημοσίευτες φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρόε - Καλοκαιρινές, στα νιάτα της

Πολύ πριν δει την δημοτικότητά της να εκτοξεύεται στα ύψη, η Μέριλιν Μονρόε πόζαρε ως φωτομοντέλο και αυτές είναι μερικές από τις σπάνιες φωτογραφίες της .

Πριν 20 χρόνια οι Astrid και Ben Franse βρήκαν σε ένα παλαιοπωλείο στο Λος Άντζελες ένα κουτί με αδημοσίευτες σημειώσεις και φωτογραφίες της σταρ. Φυσικά το αγόρασαν και το κράτησαν στο σπίτι τους, ώσπου τους τηλεφώνησε κάποιος από τη Νέα Υόρκη, λέγοντάς τους ότι είχε έναν πελάτη που ήταν μεγάλος φαν της.

Η Michelle Morgan, συγγραφέας του βιβλίου '' Μέριλιν Μονρόε : ιδιωτική και απόρρητη'', μπόρεσε να αποκαλύψει μερικές από τις άγνωστες πτυχές της ζωής της σταρ στα πρώτα της βήματα.

''Η Emmeline Snively,ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων, εκτίμησε το κορίτσι που στεκόταν μπροστά της με το απλό, λευκό, καλοσιδερωμένο φόρεμα'', γράφει η συγγραφέας.

Ήταν μόλις 19 με διαστάσεις 36 μπούστο - 24 μέση - 34 περιφέρεια και είχε ξανθά, σγουρά μαλλιά στο ''ξανθό της Καλιφόρνια''.

Αυτή ήταν και η πρώτη της συνάντηση με τη μέντορά της.

''Για μένα ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Σήμερα βέβαια δεν βλέπεις πολλά κορίτσια της διπλανής πόρτας να μοιάζουν στη Μέριλιν, αλλά όταν την είδα για πρώτη φορά στο πρακτορείο μου, ήταν έτσι ακριβώς. Κι έτσι έχει παραμείνει για μένα'', τονίζει η Emmeline Snively.

Πηγή :dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ