Βρετανός επιχειρηματίας κάνει έρανο για την Ελλάδα - ''Αγοράστε χωριάτικη σαλάτα''

Έρανος μέσω διαδικτύου, για να συγκεντρώσει 1,6 δις ευρω !

Διαπραγματεύσεις, τελεσίγραφα, δημοψήφισμα, σύνοδοι και συσκέψεις... Υπάρχει πιο απλός τρόπος να βρεθεί η λύση στην ελληνική κρίση. Αυτό πιστεύει τουλάχιστον ο Τομ Φίνεϊ.

Ο Βρετανός επιχειρηματίας ξεκίνησε διαδικτυακό έρανο για την Ελλάδα, με στόχο να συγκεντρώσει 1,6 δισεκατομμύρια. Απέχει αρκετά βέβαια. Εως τώρα έχει μαζέψει 224 άτομα από πέντε δωρητές και του απομένουν οχτώ ημέρες.

«Γιατί να μην ξεκαθαρίσουμε εμείς οι λαοί αυτό το θέμα;», γράφει ο Φίνεϊ στο «λογαριασμό» που άνοιξε στο Indiegogo το σαββατοκύριακο. «Η ΕΕ είναι πατρίδα 503 εκατομμυρίων ανθρώπων. Αν όλοι δώσουμε λίγα ευρώ, μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα και σύντομα να τους ξαναβάλουμε στον εύκολο δρόμο. Εύκολο», συμπληρώνει.

Το 1,6 δισ. που χρειάζονται οι Ελληνες ακούγεται μεγάλο ποσό, αλλά είναι μόλις κάτι παραπάνω από 3 ευρώ για τον κάθε Ευρωπαίο, συνεχίζει τα επιχειρήματά του ο Βρετανός επιχειρηματίας. «Ελάτε, ας παραγγείλουμε μία χωριάτικη σαλάτα, μαζί με λίγο ούζο ή ένα ποτήρι Ασσύρτικο κρασί κι ας ξεκαθαρίσουμε αυτό το χάλι», συνεχίζει.  

«Για 3 ευρώ θα πάρετε μία καρτ ποστάλ του Αλέξη Τσίπρα από την Ελλάδα. Θα φτιαχτούν εκεί και θα ταχυδρομηθούν από την Ελλάδα, για να δώσουμε λίγη ώθηση στους τυπογράφους και τα ταχυδρομεία. Για 6 ευρώ, θα πάρετε μία χωριάτικη. Για 10 ευρώ, ένα μικρό μπουκάλι ούζο, για 25 ένα μπουκάλι ελληνικό κρασί».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ