Φαγητό στην Πανόρμου: Οι 5 πιο νόστιμες & οικονομικές διευθύνσεις για τους ξενύχτηδες

Η πιο φοιτητική πιάτσα της Αθήνας δεν έχει μόνο πολύβουα μπαράκια και οικονομικά happy hours, αλλά και μερικές ωραιότατες προτάσεις για πεινασμένους ξενύχτηδες και μη.

Κι αυτό το «και μη» δεν το λέμε καθόλου τυχαία: Τα ταβερνάκια, εστιατόρια και streetfood-άδικα που συγκεντρώσαμε στη γειτονιά αποτελούν από μόνα τους λόγο να βάλετε πλώρη για την Πανόρμου.

Μυλόλιθος Πανόρμου 20, τηλ: 210 6465731 

Στην κατάφυτη αυλή αλλά και στη χαριτωμένη ταρατσούλα του απολαμβάνουμε νόστιμα μεζεδάκια, όπως κοτόπουλο ρολό με σπανάκι, ρουμελιώτικο χοιρινό με πιτούλες στη σέσουλα και κριθαρότο με γαρίδες, συνοδεία ωραιότατου κρασιού ή ούζου. Το γλυκάκι στο τέλος έρχεται κερασμένο, ο δε λογαριασμός δεν ξεπερνά τα 15€ κατ’ άτομο. Ενίοτε μπορεί να πετύχετε και ζωντανή μουσική.

Έρωντας και Σταμναγκάθι Πανόρμου & Δουκ. Πλακεντίας 73 

Η κρητική κουζίνα ρίχνει άγκυρα στη γωνία Πανόρμου και Δουκίσσης Πλακεντίας, και μας μυεί στα γαστρονομικά μυστικά και τα μυρωδάτα υλικά της λεβεντογέννας. Μην χάσετε σε καμία περίπτωση το εξαιρετικό γαμοπίλαφο, τους μπουμπουριστούς χοχλιούς, τα κρητικά ζυμαρικά με κατσικάκι και μυζήθρα, τη σφακιανή πίτα και τον τραγανό ντάκο. Συνοδεύστε με ωραιότατη κρητική ρακή, και υπολογίστε περί τα 20€ το άτομο. Κάποιες μέρες της εβδομάδας ενδέχεται να πετύχετε και ζωντανή κρητική μουσική. 

Όλη η συνέχεια εδώ in2life.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ