«Πόρτα» έφαγε στο Wimbledon ο Λούις Χάμιλτον επειδή δε φορούσε σακάκι

Ο περσινός πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Λούις Χάμιλτον, κατέφθασε στο Wimbledon με πολύχρωμη πουκαμίσα και καπελάκι Παναμά, με αποτέλεσμα να μην του επιτραπεί η είσοδος στο Royal Box.

Οι διοργανωτές του βρετανικού Γκραν Σλαμ έχουν πολύ αυστηρούς κανόνες ένδυσης και ζητούν από τους προσκεκλημένους κυρίους του Royal Box να προσέρχονται με σακάκι και γραβάτα, κάτι που προφανώς αγνοούσε ο δύο φορές πρωταθλητής της F-1.

Ο 30χρονος Βρετανός είχε, βέβαια, τη δυνατότητα να αγοράσει κάποια από τις γραβάτες αξίας 132 δολαρίων από το κατάστημα δώρων του σταδίου. Αν μάλιστα είχε κατορθώσει να βρει και ένα ασορτί σακάκι, θα απολάμβανε τελικά την επικράτηση του Τζόκοβιτς μετά από τέσσερα σετ, πλάι στον Μπενεντικτ Κάμπερμπατς, την Κέητ Γουίνσλετ, τον Μπράντλει Κούπερ και τους υπόλοιπους «υψηλούς προσκεκλημένους» του τουρνουά.

Ο εκπρόσωπος του Χάμιλτον επιβεβαίωσε το «ατυχές γεγονός».

Τον τελευταίο καιρό ακόμη και επαγγελματίες τενίστες έχουν επικρίνει τους πολύ αυστηρούς κανονισμούς ένδυσης που επιβάλλονται όχι μόνο στους θεατές αλλά ακόμη και στους παίκτες του τουρνουά.

Ο ίδιος ο Ρότζερ Φέντερερ έχει αποκαλέσει τους όρους «γελοία περιοριστικούς» ενώ πρόσφατα, ο Αυστραλός τενίστας Νικ Κύργιος είχε υποχρεωθεί να φορέσει την μπαντάνα του  «μέσα- έξω» επειδή ήταν υπερβολικά...«έγχρωμη», παρά το γεγονός ότι την είχε αγοράσει μέσα από το Γούιμπλετον!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ