Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ποδηλατικοί αγώνες μέσα σε ένα αυτοκινητοδρόμιο! Αθλητές και προπονητές στο Leon Trophy!

Ο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται το Leon Trophy. 

 

Στις 25/26 Ιουλίου 2015 ο Αθλητικός ποδηλατικός Όμιλος Βέλος και το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ενώνουν τις δυνάμεις τους, φέρνουν το αγωνιστικό ποδήλατο κοντά στους φίλους του ποδηλάτου και τους καλούν να βιώσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που ανάλογη δεν έχουν ξαναβιώσει. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ποδηλατικοί αγώνες μέσα σε ένα αυτοκινητοδρόμιο! Αθλητές και προπονητές θα δοκιμαστούν μέσα σε έναν αγωνιστικό χώρο που προσφέρει το απόλυτο κράτημα, την απόλυτη ασφάλεια, τη μέγιστη ταχύτητα ανεβάζοντας το αγωνιστικό επίπεδο πολύ ψηλά. Με κάθε πέρασμα των αθλητών από την αψίδα θα διαδραματίζεται και μία μάχη, μία μάχη βαθμών , μία μάχη για την κατάκτηση της κορυφής.

Ένα ποδηλατικό 2ήμερο με πολλή ποδηλατική δράση, μουσική, ποδηλατικά εκθέματα, σερραϊκά προϊόντα που έχουν σχέση με τη διατροφή των αθλητών, ενώ το Σάββατο στις 20:30 θα διεξαχθεί ένα φαντασμαγορικό σόου από την ποδηλατική ομάδα του Bmx “ride on”.
Για όλους αυτούς τους λόγους η οργανωτική επιτροπή του Leon Trophy καλεί τους φίλους του ποδηλάτου να επισκεφτούν το Σαββατοκύριακο αυτό το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών μαζί με τους φίλους τους και τις οικογένειες τους .

Όσοι θα παρευρεθούν θα έχουν τη δυνατότητα το Σάββατο το βράδυ μετά τις 20:30 να εισέλθουν μέσα στην πίστα του αυτοκινητοδρομίου με το ποδήλατο τους και να ποδηλατήσουν ελεύθερα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Σάββατο 17:00-20:30 αγωνιστική δράση, 20:30-22:00 παράλληλες δράσεις για τους φίλους του ποδηλάτου και Κυριακή 10:00-12:30 αγωνιστική δράση, στην οποία θα μπορείτε να πάρετε και εσείς μέρος μεταξύ 11:40 και 12:30 (family race). Πληροφορίες για το αγωνιστικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του facebook : Leon Trophy S.C .
Η Μέκκα του ποδηλάτου ανοίγει τις πύλες της!
To Λιοντάρι βρυχάται και σας περιμένει ……..


Να είστε όλοι εκεί!
Η είσοδος για το φιλοθεάμον κοινό είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ