Η αριστοκράτισσα και ο πρίγκιπας – Η καλλονή Ιταλίδα Μπορομέο παντρεύτηκε τον εγγονό της Γκρέυς Κέλι

Το Σάββατο το μεσημέρι ο Πιερ Κασιράγκι, ο γιος της πριγκίπισσας Καρολίνας και εγγονός της Grace Kelly, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο της αριστοκράτισσα Ιταλίδα καλλονή Μπεατρίς Μποροµέο, μετά από επτά χρόνια σχέσης. 

Ο γάμος τους έγινε στο ροζ ανάκτορο του πριγκιπάτου, ενώ ο θρησκευτικός γάμος τους θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου, στα νησιά Μπορομέο, στη βόρεια Ιταλία, που ανήκουν στην οικογένειά της νύφης από τον 17ο αιώνα!

Ο 27χρονος Πιερ Κασιράγκι και η 29χρονη Ιταλίδα καλλονή μετά το μυστήριο πόζαραν γεμάτοι ευτυχία στο μπαλκόνι του ανακτόρου, με την Μπεατρίς Μποροµέο να λάμπει μέσα στη μωβ δαντελένια δημιουργία του Valentino.

Το βράδυ ακολούθησε γαμήλιο πάρτι με υψηλούς προσκεκλημένους στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Hôtel de Paris» και με την Μπεατρίς να εμφανίζεται με ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα επίσης δημιουργία του Valentino.

Η πανέμορφη νύφη

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, οι κινήσεις της είναι προσεγμένες, έχει γνώσεις για πολλά πράγματα και είναι ένα κορίτσι που προτιμά να περπατά ξυπόλητο στη χλόη παρά να τρέχει από κλαμπ σε κλαμπ για να φωτογραφίζεται με τους δήθεν κοσμικούς. 

Αυτό το απλό και απέριττο που χαρακτηρίζει την όλη της συμπεριφορά είναι σαν τη μύγα μες στο γάλα για τον κόσμο των πλουσίων και Κροίσων του Μονακό.

Ο μικρότερος γιος της Καρολίνας γοητεύτηκε από την Μπεατρίς γιατί έχει class σαν τη μαμά του, είναι ατίθαση σαν τη θεία του Στεφανί και είναι ντελικάτη σαν τη γιαγιά που δεν πρόλαβε να γνωρίσει, τη θρυλική Γκρέις Κέλι

Δείτε το σχετικό άρθρο στο eirinika.gr

Μπορομέο : Αυτή είναι η νέα Γκρέις Κέλλυ του Μονακό - Παντρεύεται τον εγγονό της αύριο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ