Bizzare Gathering 2015: Τριήμερο dance festival -μουσική, σμαραγδένια νερά και summer happiness... Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία!

Ένα τριήμερο μουσικό ταξίδι σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας

Ελαφόνησος! Ένα από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά, το μοναδικό νησί της Πελοποννήσου, έκτασης μόλις 19 τ. χλμ. Παραδεισένιες παραλίες, σμαραγδένια νερά, αμμόλοφοι, φωτεινός μπλε ουρανός, απέραντος ορίζοντας... Στα νότια της Πελοποννήσου, η Ελαφόνησος μας καλωσορίζει στον παράδεισο!

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μαγιό, καπέλο και αντηλιακό... τα ξεχνάμε όλα και μπαίνουμε σε έναν άλλο κόσμο... καλοκαίρι, μουσικές και χαρά!

Η εξωτική παραλία του Σίμου, μια από τις ωραιότερες στη Μεσόγειο, μας περιμένει. Δύο μαγευτικοί όρμοι, ψιλή λευκή άμμος, σμαραγδένια νερά και ένα σπάνιο «κεδρόδασος» που απλώνεται στους αμμόλοφους πάνω από την παραλία... Εκεί, στην παραλία του Σίμου βρίσκεται και το Acrotiri Summer Club που φιλοξενεί και φέτος το Bizarre Gathering.

Το line up του Bizarre Gathering περιλαμβάνει τα πιο αγαπημένα ονόματα της local dance scene και κορυφώνεται με την εμφάνιση της εντυπωσιακής Ιταλίδας Deborah De Luca που είναι το "talk of the clubbing tribes" της χρονιάς που μας πέρασε.

Εκθαμβωτικά όμορφη, μαχητική στα decks, παθιασμένη με τη μουσική και δημιουργική στις παραγωγές της, η Deborah de Luca έχει καταφέρει να κάνει τη διεθνή χορευτική σκηνή να υποκλίνεται στο ταλέντό της και ήδη έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης με τη χώρα μας. Με μέντορα τον παραγωγό και DJ Giuseppe Cennamo την καθοδήγησε στο να ανακαλύψει τους δικούς της μουσικούς δρόμους και να θέσει τα δικά της trends. Η μουσική της είναι ένα αυτόνομο high quality brand, με δική του ταυτότητα, ένα πρωτότυπο αμάλγαμα από hard tech και minimal sounds, με γερές δόσεις πάθους και ισχυρής προσωπικότητας.

Benvenuti in paradiso Deborah De Luca!

Στο Bizarre Gathering θα ταξιδέψετε με...

Το εντυπωσιακό tech-house του Dj παραγωγού Manolaco που συνδυάζει, χάρη στις σπουδές του στην θεωρία της αρμονίας, τις φρέσκιες ιδέες του με ορχηστρικά στοιχεία με δυνατά basslines, την electronic house με στοιχεία funky, δημιουργώντας το χαρακτηριστικό του μουσικό αποτύπωμα, που υποστηρίζουν μαζικά πολλοί διεθνείς καλλιτέχνες.


Την ιδανική ισορροπία των deep vibes με την tech house των Gus & Bonso

Τον Romylo που εγγυημένα από την δεκαετία του 90 μέχρι και σήμερα ξεσηκώνει με τις μουσικές του το κοινό σε όλα τα σημεία του κόσμο.
Τον πασίγνωστο και αγαπημένο των απανταχού clubbers, Mikele. Dj, producer αλλά και ραδιοφωνικός παραγωγός, που ξέρει να δημιουργεί party feeling, όπως λίγοι.

Τον George Seragos, το cv του οποίου περιλαμβάνει, εκτός από άπειρες εμφανίσεις σε club της Ελλάδος και του εξωτερικού, πρωτιές όπως αυτή στις λίστες του BBC (καλύτερη ραδιοφωνική εκπομπή στα Student Radio Awards του BBC - 2000). Ο αγαπημένος παραγωγός συνεχίζει ακατάπαυστα να μας χαρίζει μέσα από τις εκπομπές του στα ερτζιανά και τα μουσικά του άλμπουμ τις λατρεμένες house/ electronica παραγωγές του.

Την κορυφαία Ελληνίδα γυναίκα Dj Anna Maria X, που ξεκίνησε την σχέση της με την μουσική κάπως ...νωρίς, καθώς "Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκα όλοι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά... Έκλαιγα με beat!"

Την Marsha, (Μάρσα Σαλίχου) που δηλώνει fan της deep/ tech house και techno, συχνά όμως εναλλάσσει τα set της με ambient dub, trip hop, drum 'n bass, dubstep και UK garage

Τη hot Θεσσαλονικά Maria Antwna, με το beat του Βορρά στις φλέβες της

Την νεαρή και ανερχόμενη στην tech House μουσική σκηνή, Marrow (aka Marianna Saiti)

Τον Pete Cave, που θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους παραγωγούς της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας

Αλλά και τους ολοένα ανερχόμενους Kloi, Amma και Soilest

Bizarre Gathering timetable

Σάββατο 1 Αυγούστου
22:00 - 24:00 Soilest
24:00 - 01:30 Pete Cave
01:30 - 03:00 Kloi
03:00 - 04:30 Mikele
04:00 - closing Romylos

Κυριακή 2 Αυγούστου
22:00 - 24:00 Amma
24:00 - 01:00 Marrow
01:00 - 02:30 Marsha
02:30 - 04:30 George Seragos
04:30 - closing Anna Maria X

Δευτέρα 3 Αυγούστου
23:00 - 12:55 Maria Antwna
01:00 - 02:30 Gus & Bonso
02:30 - 04:30 Deborah De Luca
04:30 - 04:30 George Seragos
04:30 - 06:30 closing Manolaco
06:30 - closing Romylos

Προπώληση εισιτηρίων

Τιμές εισιτηρίων
1 day pass: 12 ευρώ
3 day pass: 30 ευρώ

Σημεία προπώλησης

Αθήνα
Barato Nuevo Art
Λεωφ. Μεσογείων 262, Χολαργός

Καλαμάτα
Elektra hotel & spa
Ψαρών 152

Σπάρτη
Antique Cafe Bar
Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 51
Sportsbook Sparta, Αγίου Νίκωνος 96

Νεάπολη
Κατάστημα WIND

Μονεμβασιά
Δύτες cafe bar

Ελαφόνησος
Mare Nostrum Elafonisos

Η Ελαφόνησος βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της Πελοποννήσου. H πρόσβαση είναι εύκολη: μετά από ένα ολιγόωρο ταξίδι , με κατεύθυνση την Τρίπολη και περνώντας από την Σπάρτη, καταλήγουμε στην Πούντα, στη Νεάπολη, από όπου τοπικά ferry θα σας μεταφέρουν στον παράδεισο. Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ΚΤΕΛ , επιλέγοντας από τον Κηφισό την γραμμή Αθήνα-Σπάρτη με ανταπόκριση για Νεάπολη, ή την απευθείας γραμμή Αθήνα - Νεάπολη.

Πληροφορίες για την Ελαφόνησο καθώς και χρήσιμα τηλέφωνα μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους

http://elafonisos.gov.gr/
http://www.elafonissos.gr/el/elafonissos.php
http://www.discovergreece.com/el/greek-islands/elafonisos

Για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό σε υψηλή ανάλυση και πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη απευθυνθείτε στην Ηρώ Παστρικού στο info@eropastrikou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ