Topwomen όλες μαζί: 8 γυμνές φανταστικές γυναίκες στο εξώφυλλο του WomensHealth

Στις σελίδες του, ακόμα 7 γυναίκες ποζάρουν κι αυτές γυμνές. Κορυφαίες αθλήτριες, celebrities και μοντέλα, παίρνουν διαφορετικές στάσεις η καθεμία. 

 

Η ολυμπιονίκης στη σφύρα Sophie Hitchon εξηγεί πως αν και στο παρελθόν μισούσε το σώμα της και το πως αυτό έδειχνε, πλέον το αγαπά γιατί χάρη σε αυτό κατάφερε να γίνει μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στο άθλημά της.

Οι μεγάλοι μηροί την έκαναν να νιώθει ανασφαλής, σήμερα όμως τονίζει ότι δεν θα μπορούσε να πετάξει τη σφύρα αν δεν ήταν τόσο εύρωστοι. «Όταν ήμουν πιο νέα ευχόμουν να ήμουν λίγο πιο μικροκαμωμένη η λίγο πιο λυγερή, τώρα οι μηροί μου είναι σύμβολο της επιτυχίας μου ως αθλήτρια», εξηγεί.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι υπόλοιπες γυναίκες μιλούν για τα σώματά τους και εξηγούν γιατί είναι περήφανες για αυτά.

Όπως και το διάσημο μοντέλο, η Κρίσυ Τέιγκεν, η οποία αντίθετα με ό, τι μπορεί να πιστεύει κανείς δεν απέκτησε την εμφάνισή της χωρίς κόπο.

Η αγάπη της για το φαγητό την αναγκάζει να εξασκείται συνεχώς ώστε να βρίσκεται σε φόρμα. «Συνήθιζα να υπερηφανεύομαι για το γεγονός ότι δεν χρειαζόταν να γυμναστώ, αλλά μετά έφτασα σε μία ηλικία που κάτι τέτοιο είναι αδύνατο», λέει το διάσημο μοντέλο που όπως εξομολογείται και το γεγονός ότι προέρχεται από οικογένεια που έχει ιστορικό τάσης για παχυσαρκία την έχει ωθήσει στην γυμναστική.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ