Θλίψη: Ανάπηρη μένει πρωταθλήτρια του επί κοντώ! Έπεσε άτσαλα την ώρα της προπόνησης

Σοκαριστική διάγνωση για την Αυστριακή αθλήτρια μόλις 21 ετών, Κίρα Γκρίνμπεργκ, καθώς μετά από τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησής της στο άθλημα του επί κοντώ, θα μείνει ανάπηρη!

Η 21χρονη αθλήτρια μετά από ένα άλμα της προσγειώθηκε ατσαλα με το κεφάλι και τον αυχένα. Εν συνεχεία μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Ίνσμπρουκ το οποίο και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ασθενής εισήχθη στο νοσοκομείο, μετά από ένα ατύχημα στην προπόνηση . Διαγνώστηκε ενα διάλειμμα στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλη. Πριν από οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση υπήρχε ήδη διαγνωστεί με παραπληγία.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα της», σημειώνει το νοσκομοείο, ενώ το γεγονός ότι αθλήτρια από την Αυστρία έχει μείνει παραπληγική, το επιβεβαιώνει και η Ομοσπονδία της χώρας.

Όπως υποστηρίζουν οι γιατροί λίγες ώρες μετά το ατύχημα η ζημιά είναι μάλλον αδύνατο να επιδιορθωθεί και πλέον γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η ζημιά που έχει υποστεί. Φυσικά η Γκρίνμπεργκ παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο και το σίγουρο είναι ότι θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ