Top Women οι Ελληνίδες Cheerleaders πρώτες στην Ευρώπη!

Στην πρώτη θέση της Ευρωπαϊκής κατάταξης της Cheer League στο ομαδικό Cheer Freestyle Pom βρίσκονται οι Αμαζόνες Ηλιούπολης. 

Στην δεύτερη θέση της ίδιας κατάταξης μαζί με τις Σλοβενία και Ρωσία κατατάσσονται οι Αμαζόνες Βάρης με 310 βαθμούς, ενώ την πρώτη 5άδα συμπληρώνουν οι Αμαζόνες Καλλιθέας με 280 βαθμούς.

Δεδομένου των παραπάνω επιτυχιών, μέχρι στιγμής, η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης όλων των χωρών της Ευρωπαϊκής Cheer League με 2.445 βαθμούς.

Αναφορικά με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Cheerleading 2015 που πραγματοποιήθηκε στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας, οι Ελληνικές συμμετοχές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Τις καλύτερες βαθμολογίες πέτυχαν στην κατηγορία Senior Cheer Hip Hop, το ζευγάρι των Μαρία Αποστολίδη και Βάσια Τσουλαρίδη από τις Greek Drops, καθώς κατατάχθηκαν στην 9η θέση με 368,5 βαθμούς, ενώ το πρωτοεμφανιζόμενο ζευγάρι από τις Αμαζόνες Βάρης στην κατηγορία freestyle pom με τις Στεφανία Γραβάνη και Στέλλα Κουτζαμάνη πήραν την 12η θέση. Την 13 θέση στην κατηγορία team cheer jazz senior, κατέκτησε η ομάδα της ΑΓΟΠ Μυρτάλης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ