Μπιτς βόλεϊ: Πέμπτη θέση στην Αυστρία για τις Αρβανίτη, Τσιαρτσιάνη!

Με μια πολύ καλή συνολική παρουσία και εξαιρετικές επιμέρους εμφανίσεις ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στο Κλάγκενφουρτ, οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη.

Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ ηττήθηκε 0-2 στα προημιτελικά από τις Γερμανίδες Λούντβιχ, Βάλκενχορστ και θα αναχωρήσει από την Αυστρία έχοντας κατακτήσει την πέμπτη θέση, καθώς δεν υπάρχουν αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι μόνο στο πρώτο σετ, όταν η ελληνική ομάδα προηγήθηκε 12-9, αλλά κάποια λάθη έφεραν το 13-13 και αργότερα το 13-16.


Με επίθεση της Τσιαρτσιάνη το σκορ έγινε 17-18, ένας άσος έφερε το 17-20, η άουτ επίθεση της Βάλκενχορστ έκανε το 19-20, αλλά οι Γερμανίδες τελείωσαν το σετ στην επόμενη φάση (21-19), για να κατακτήσουν τελικώς εύκολα το δεύτερο, με 21-12.
Τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της ίδιας διοργάνωσης γνώρισαν και οι Γιώργος Κοτσιλιάνος, Νίκος Ζουπάνης, οι οποίοι ηττήθηκαν με 0-2 (21-23, 09-21) από τους Ρώσους Σεμένοφ/Κρασίλνικοφ και τερμάτισαν στην 17η θέση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ