Σε αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία του Ολυμπιακού - Πρεμιέρα Φινμπόγκασον κόντρα στην Σίβασπορ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Έρμελο, με τους «ερυθρόλευκους» να κλείνουν τον κύκλο φιλικών επί ολλανδικού εδάφους απέναντι στη Σίβασπορ την Τρίτη (20:00). 

Ο Πορτογάλος έδωσε και σήμερα έμφαση στο πρέσινγκ και στη δημιουργία κατάλληλων προϋποθέσεων για φάσεις -συνεπώς και γκολ. 

Στοιχεία που είδε απέναντι σε Τβέντε και Φέγενορντ κι ευελπιστεί να δει και στο αυριανό παιχνίδι όπου αναμένεται να έχει στη διάθεσή του, τόσο τον Φινμπόγκασον, όσο και τον Πάρντο. Ο Ισλανδός προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση, ενώ ο Κολομβιανός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Τσόρι, Μιλιβόγεβιτς και Ρομπέρτο προφυλάχθηκαν καθώς αποκόμισαν μικροπροβλήματα. Ο Καπίνο θα ξεκινήσει στο φιλικό με την τουρκική ομάδα. 

Στο μεταξύ η δουλειά συνεχίζεται και για όσους έμειναν πίσω στο Ρέντη. Μποτία και Γούτας αναμένεται να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς στα μέσα του μηνός, ενώ στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκονται οι Κολοβός και Τζανδάρης. 

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ