Τop Woman η Marie Martens: Σχεδιάζει σικ τσάντες με έδρα τις Βερσαλίες - Στην αγαπημένη της Πάρο το καλοκαίρι

Η Marie Martens βρίσκεται στην αγαπημένη της Πάρο, το καλοκαιρινό της βασίλειο ενώ τον χειμώνα δημιουργεί πλάι σε ένα πραγματικό βασίλειο, ίσως το λαμπρότερο όλων των εποχών. 

Η νεαρή Βελγίδα εγκατέλειψε την πατρίδα της αλλά και την τακτοποιημένη δουλειά της σαν οικονομολόγος για να κυνηγήσει το όνειρο της. Σήμερα σχεδιάζει μπιζού και καλόγουστες τσάντες με ορμητήριο της το εργαστήριο στην περιοχή του διάσημου κήπου και πύργου των Βερσαλιών.

Τα σχέδια και οι δημιουργίες της έχουν έντονη την σφραγίδα της γυναίκας που πέρασε από σημαντικά πόστα και εργάστηκε ως στέλεχος . Η λιτότητα και η απλές γραμμές είναι το χαρακτηριστικό στα σχέδια της αλλά και τα χρώματα που διευκολύνουν την καθημερινότητα μιας εργαζόμενης γυναίκας. 

Χρησιμοποιώ λέει η ίδια πολύ καλά υλικά άριστης ποιότητας όπως το δέρμα και το κασμίρ, μόλις είναι έτοιμα τα μοντέλα πάνω στο χαρτί μου τότε βρίσκω ωραία δέρματα και τους σωστούς τεχνήτες που μου εξασφαλίζουν φινίρισμα υψηλών προδιαγραφών. 

Η Marie μοιράζει την ζωή της σήμερα μεταξύ Βερσαλιών και Γάνδης, τον τόπο γέννησης της

Η Marie Martens περνάει τις διακοπές της στην Πάρο με τον Γάλλο σύζυγο της και τα μικρά παιδιά της, στέλνοντας φωτογραφίες και σημειώνοντας ότι ''στην Πάρο θα εμπνευστώ την επόμενη συλλογή μου''.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την σελίδα της Marie Martens στο facebook  

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ