''Ο Αγώνας της ζωής μου'' Η αυτοβιογραφία του Αντώνη Νικοπολίδη!

Ο Αντώνης Νικοπολίδης παρουσίασε την αυτοβιογραφία του και το βιβλίο έχει τίτλο «ο αγώνας της ζωής μου». Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν πολλά σημαντικά στελέχη του ελληνικού αθλητισμού.


Ο Αντώνης Νικοπολίδης παρουσίασε την αυτοβιογραφία του και το βιβλίο έχει τίτλο «ο αγώνας της ζωής μου». Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν πολλά σημαντικά στελέχη του ελληνικού αθλητισμού.


Μεταξύ άλλων, στην παρουσίαση του βιβλίου τού Νικοπολίδη, έδωσαν το παρών οι : Σοφοκλής Πιλάβιος, Σωκράτης Κόκκαλης, Γιώργος Λούβαρης, Αγγελος Μπασινάς, Βασίλης Γκαγκάτσης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Γιάννης Ιωαννίδης, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Τάσος Πάντος, Γιώργος Καραγκούνης, Ντούσαν Μπάγιεβιτς, Σάββας Θεοδωρίδης Αντώνης Αντωνιάδης , Ανδρέας Νινιάδης, Τάκης Λεμονής, Σπύρος Καπράλος, Τάσος Μητρόπουλος, Γιάννης Γκούμας, Βασίλης Τσάρτας και πολλοί άλλοι.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης υποστήριξε: « Ευχαριστώ που με τιμάται σήμερα με την παρουσία σας. Υπήρχαν τρεις λόγοι για να γράψω το βιβλίο. Πρέπει να μάθει ο κόσμος τον άνθρωπο Αντώνη. Από πού ξεκίνησε, ποιός ήταν , πού μεγάλωσε, ποιά ήταν τα όνειρά του. Να μάθει ο κόσμος την ψυχολογία μου σε κρίσιμες στιγμές και αποφάσεις της ζωής μου.Επίσης, ήθελα να δείξω στους νέους ανθρώπους , αθλητές και μη, ότι στη ζωή τίποτα δεν χαρίζεται αλλά πρέπει να το κερδίσεις. Να σηκώνεται σε κάθε χτύπημα για να υπηρετήσεις το όνειρό σου. Αυτό ήθελα να δείξω. Πως είχα τρομερά εμπόδια και κατάφερα να σταθώ στα πόδια μου και στο τέλος ήταν ένα ωραίο παραμύθι που τελείωσε. Και ακόμη, ένα μέρος των εσόδων θα πάει σε έναν φίλο μου, τον Δημήτρη, ο οποίος για 12 χρόνια είναι πρωταθλητής ζωής, μετά ένα ατύχημα που είχε. Παλεύει  να σταθεί στα πόδια του».

Να σημειωθεί πως όταν ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος διάβασε ένα απόσπασμα από το βιβλίο , όπου ο παλαίμαχος γκολκίπερ αναφέρεται στον χαμό του πατέρα του, ο Νικοπολίδης συγκινήθηκε και δάκρυσε.

Πηγή: www.tanea.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ