Πρεμιέρα για UEFA Champions League, Bundesliga, La Liga & Serie A τον Αύγουστο στον ΟΤΕ TV

Πρεμιέρα κάνουν τον Αύγουστο οι κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, όπως το UEFA Champions League και τα μεγάλα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, που θα φιλοξενεί τη νέα αθλητική σεζόν ο ΟΤΕ TV. 

Με την έναρξη και των άλλων διοργανώσεων, όπως το UEFA Europa League, το  Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, το ΝΒΑ, η Football League κ.ά., από τον Σεπτέμβριο, οι συνδρομητές του OTE TV θα απολαμβάνουν μακράν το καλύτερο και πιο πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση. 


Η αθλητική νέα σεζόν άνοιξε στις 8 Αυγούστου με την πρεμιέρα της Barclays Premier League, ενώ πολλά ντέρμπι έρχονται μέσα στον Αύγουστο, όπως Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι (16/8), Άρσεναλ-Λίβερπουλ (24/8), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ (12/9). 
Στις 14 Αυγούστου ακολουθεί η έναρξη της Bundesliga με τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου-Αμβούργο. Η La Liga κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου με το Μάλαγα-Σεβίλη, ενώ η Serie A TIM μία μέρα μετά, στις 22 Αυγούστου.


Οι μεταδόσεις από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης UEFA Champions League αρχίζει στις 18 Αυγούστου με τα play off της διοργάνωσης, ενώ ο OTE TV έχει εξασφαλίσει και τον εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Γκαμπάλα για τα πλέι οφ του Europa League.  


Με 13 αθλητικά κανάλια, από τα οποία τα 11 σε High Definition, και πάνω από 60 live μεταδόσεις την εβδομάδα, ο OTE TV φιλοξενεί τις κορυφαίες διοργανώσεις σε όλα τα σπορ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις μηχανοκίνητα κα).   

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ