Ηράκλειο: Σοκάρει το στυγερό έγκλημα - Σκότωσαν με 57 μαχαιριές τον Όθωνα Ανδρουλιδάκη στο κρεβάτι του

Για μόλις εκατό ευρώ που βρήκαν μέσα στο σπίτι του 71χρονου από τις Μοίρες έφτασαν στο άγριο φονικό οι δυο νεαροί από τη Βουλγαρία που κρατούνται από την Ασφάλεια Ηρακλείου ως δράστες της δολοφονίας του Όθωνα Ανδρουλιδάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δυο νεαροί μπαινόβγαιναν στο σπίτι του ηλικιωμένου καθώς η μητέρα του ενός εκ των δραστών διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα. Οι δυο νεαροί φέρεται να έχουν ομολογήσει ωστόσο ο ένας ρίχνει στον άλλο τις ευθύνες για το άγριο μαχαίρωμα.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μπήκαν και πάλι στο σπίτι του, καθώς είχαν ξεμείνει από χρήματα. Μπήκαν από την πίσω πόρτα, που έμενε συνήθως ξεκλείδωτη, αλλά ο 71χρονος που είχε πέσει για ύπνο ξύπνησε, τους αναγνώρισε κι έτσι τον έβγαλαν από τη μέση.

Φεύγοντας πήραν μαζί τους 100 ευρώ που το θύμα είχε πάνω του και τα άρπαξαν αφήνοντας τον ηλικιωμένο σε μια λίμνη αίματος, για να τον βρει αρκετές ώρες αργότερα, πεθαμένο, η κόρη του. Η αντίστροφη μέτρηση για τον εντοπισμό των δραστών ξεκίνησε μετά τον εντοπισμό γενετικού υλικού στον τόπο του εγκλήματος.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ