H απίστευτη ιστορία της Melissa: Είναι 60 ετών, μοιάζει 40 & δεν έχει κάνει ποτέ botox - Ποιο είναι το μυστικό της;

Είναι 60 ετών και μοιάζει τουλάχιστον 20 λιγότερα. Η Melissa55, όπως είναι η κωδική της ονομασία, έγινε σημείο αναφοράς στο ίντερνετ με τα βίντεο που ανεβάζει δίνοντας συμβουλές για 40ρηδες και 50ρηδες στις ΗΠΑ.

Ορκίζεται ότι δεν έχει κάνει ποτέ μπότοξ στη ζωή της. Πολλοί από τους φαν της που την ακολουθούν, υποψιάζονται όμως ότι σίγουρα έχει κάνει ή έχει καταφύγει στην πλαστική χειρουργική.


 
Ζει σε μια μικρή πόλη στο Τένεσι των ΗΠΑ και ορκίζεται live στα βίντεό της ότι η μόνη παρέμβαση που κάνει στο πρόσωπό της είναι να βγάζει τα φρύδια της με ζεστό κερί. Βιντεοσκοπεί τον εαυτό της να ξυπνάει το πρωί, χωρίς μακιγιάζ, για να αποδείξει στους 16.880 ακολούθους της ότι και εκείνη έχει ρυτίδες και σημάδια του χρόνου που περνάει.
Σε ένα από τα βίντεο, η Melissa55 δηλώνει ότι είχε εμμονή με την γήρανση του δέρματος από την ηλικία των 14 ετών. Ομολογεί ότι παίρνει ένα χάπι για την γήρανση που ονομάζεται «Obagi», το οποίο μειώνει τις αρνητικές επιδράσεις του ήλιου και αναζωογονεί τα κύταρα.

Το βασικό της «μυστικό» είναι δεν χρησιμοποιεί ενυδατικές κρέμες, παρά μόνο ρετινόλη (παράγωγο από την βιταμίνη-Α που είναι αποδεδειγμένο ότι μειώνει τα σημάδια του γήρατος). Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι δεν έχει σταματήσει να την χρησιμοποιεί από όταν ήταν 27 ετών.

 
Εκτός από την περιποίηση του δέρματος, η 60χρονη vlogger μιλάει στα βίντεό της για τα μαλλιά, τις δίαιτες και την μόδα που ακολουθεί για ένα άτομο της ηλικίας της. Είναι μητέρα δύο παιδιών και έχει 7 εγγόνια αλλά καθημερινά ακολουθεί ένα πρόγραμμα ασκήσεων για να κρατήσει τη γραμμή της.

Σε ένα από τα βίντεο, τα οποία ανεβάζει σε εβδομαδιαία βάση, η Melissa λέει:
«Δεν είμαι εναντίον όσων χρησιμοποιούν μπότοξ, ή όσων χρησιμοποιούν fillers ή ό,τιδήποτε άλλο, απλά αυτό δεν είναι η δική μου επιλογή».

Αγαπά την οικογένειά της και κάθε Κυριακή μαγειρεύει για όλα τα μέλη της. «Κάθε Κυριακή βρισκόμαστε όλοι μαζί για να γεμίσουμε μπαταρίες, να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Ο σύζυγός μου Ντουγκ κι εγώ ζούμε σε ένα βικτοριανό σπίτι του 1886 και μας αρέσει να ασχολούμαστε και να το ανακαινίζουμε. Μας αρέσει να ζούμε με τον δικό μας τρόπο και να γερνάμε όμορφα και με χάρη».
Η Melissa θεωρείται η νέα σταρ του youtube σε ένα είδος που δεν υπήρχε ως σήμερα και έχει πολλές χιλιάδες φαν στα βίντεό της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ