Μαρία Χούκλη, Σάκης Ρουβάς - Μία πολυαναμενόμενη συνεργασία στους ''Ηρωες ανάμεσα μας'' - Η νέα εκπομπή για τους Έλληνες που ξεχωρίζουν!

Aύριο πέμπτη 23 Μαΐου στις 23:15 η Μαρία Χούκλη μέσα από το «Ήρωες Ανάμεσά μας – Η Αρχή» που θα προηγηθεί των εβδομαδιαίων εκπομπών- που θα παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβας- και θα μας εισάγει στον ξεχωριστό κόσμο των Ηρώων...

Aύριο πέμπτη 23 Μαΐου στις 23:15 η Μαρία Χούκλη μέσα από το «Ήρωες Ανάμεσά μας – Η Αρχή» που θα προηγηθεί των εβδομαδιαίων εκπομπών- που θα παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβας- και θα μας εισάγει στον ξεχωριστό κόσμο των Ηρώων...



Μέσα από την ειδική εκπομπή «Ήρωες Ανάμεσά μας – Η Αρχή», θα μάθουμε λεπτομέρειες για το πώς ξεκίνησε η συγκεκριμένη κοινωνική πρωτοβουλία στη Σουηδία, θα γνωρίσουμε τους εμπνευστές της και θα παρακολουθήσουμε τις συγκλονιστικές μαρτυρίες Ηρώων που έχουν ήδη βραβευτεί για την προσφορά τους. Η ιδέα του «Ήρωες ανάμεσά μας» γεννήθηκε πριν από μερικά χρόνια στη Στοκχόλμη, σύμφωνα με το vipnews.gr. Οι παραγωγοί ήθελαν να φωτίσουν μια άλλη πτυχή της σουηδικής πραγματικότητας, να δώσουν θετικά παραδείγματα, να εμπνεύσουν αισιοδοξία και ελπίδα. Λίγα χρόνια αργότερα οι «Ήρωες» έχουν ξεπεράσει πια τα στενά όρια του τηλεοπτικού προγράμματος και πλέον, αποτελούν ένα κοινωνικό φαινόμενο.

Στην ελληνική  εκδοχή του "Ήρωες αναμεσά μας" την επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων συγκροτούν οι: Δημήτρης Τριχόπουλος - Καθηγητής Επιδημιολογίας και Πρόληψης του Καρκίνου στο Πανεπιστήμιο Harvard, Σπύρος Ευαγγελάτος - Σκηνοθέτης, Αντωνία Τριχοπούλου – Αντιπρόεδρος Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας, Φωτεινή Τσαλίκογλου – Συγγραφέας και Καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Παναγιώτης Γιαννάκης – Προπονητής Μπάσκετ, Μαρία Χούκλη – Δημοσιογράφος. Μεταξύ άλλων, τα μέλη της επιτροπής θα μοιραστούν μαζί μας συναισθήματα και εντυπώσεις που αποκόμισαν από την ιδιαίτερη αυτή εμπειρία, αλλά και το δύσκολο έργο τους να επιλέξουν ανάμεσα από χιλιάδες, τους 10 Ήρωες που θα γνωρίσουμε μέσα από τις επόμενες εκπομπές ενώ ορίζουν την έννοια του τον ηρωισμού και μας βοηθούν να κατανοήσουμε τη σημασία της λέξης «Ήρωας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ