Κιμ Καρντάσιαν: Έγκυος με string μπικίνι με την κούκλα μαμά, την μακιγιέζ & την κορούλα της στην αμμουδιά

Η εγκυούλα και... ζουμερούλα Κιμ Καρντάσιαν απολαμβάνει τις διακοπές της με την μητέρα, την μακιγιέζ & την κόρη της, Νόρι στο St. Barts.

 

Την εβδομάδα που μας πέρασε, η Κιμ Καρντάσιαν μαζί με τον σύζυγό της και την αδερφή της, πέρασαν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές στο St. Barts. Μετά τις φωτογραφίες της εγκυμονούσας Κιμ, που μας αποκάλυψαν για πρώτη φορά το σώμα της, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν αυτές που φοράει κάμελ σέξι μαγιό ενώ την παράσταση ''έκλεψε'' η σούπερ σέξι και καλλίγραμμη μητέρα τη, Κρις.

Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε και την 2χρονη κόρη του Κάνιε Γούεστ και της Κιμ, να πλατσουρίζει, να κολυμπά και να παίζει με τα ξαδέρφια της, φορώντας ένα ολόλευκο ολόσωμο μαγιό. Η μικρή Νόρι, (όπως τη φωνάζουν χαϊδευτικά) που μοιάζει πάρα πολύ με τον μπαμπά της, είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο, όπως μια μπαλαρίνα.

«Η Νόρι είναι ένα παιδί με πολύ ενέργεια!», είπε φίλος της οικογένειας στο περιοδικό US που δημοσίευσε για πρώτη φορά τις φωτογραφίες. «Ανυπομονεί να γίνει μεγάλη αδερφή και αγγίζει πολλές φορές την κοιλιά της Κιμ, για να νοιώθει το μωρό!».

Η Κιμ, καθ' όλη τη διάρκεια των διακοπών δεν άφησε από τα μάτια της, τη μικρή της κόρη. «Είναι πρώτα από όλα μητέρα!», ανέφερε η ίδια πηγή στο περιοδικό, τονίζοντας την υπερπροστατευτικότητα της γνωστής σταρ. Μαζί τους ήταν φυσικά και η μακιγιέζ της οικογένειας.

Μην κυκλοφορούν ατημέλητα τα κορίτσια σε ολόκληρο St. Barths!

Πηγή: Dailymai.co.uk

Επιμέλεια: Λίλη Αγγελοπούλου

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ