Οι 8 φορές που πρέπει να πεις όχι σε ένα φόρεμα - Για να μην το μετανιώσεις μετά!

Το τέλειο νυφικό από το κακό μπορεί να απέχει πολύ. Το τέλειο νυφικό από αυτό που δεν σου κάνει ακριβώς το κλικ χωρίς απαραίτητα να έχει εμφανή αρνητικά απέχει ελάχιστα. Γι αυτό και μπορεί να παρασυρθείς. 

Μπορεί πραγματικά να μην βρεις ΤΟ νυφικό αλλά τουλάχιστον έχει νόημα και αξία να καταλήξεις σε κάποιο που θα ανταποκρίνεται στο γούστο και την προσωπικότητα σας.

Επομένως, μην κάνετε συμβιβασμούς και πείτε τα 8 βασικά ΟΧΙ που θα σας απομακρύνουν από ένα νυφικό που δεν είναι για εσάς.

1. Οι φίλοι και οι συγγενείς σίγουρα μας αγαπάμε αλλά δεν σημαίνει ότι η αισθητική τους άποψη για το νυφικό μας πρέπει να είναι κανόνας. Γιατί μπορεί η μαμά μας να έχει καημό να μας δει με ένα κοντό φόρεμα για να φανούν επιτέλους αυτά τα ωραία και ψηλά πόδια μας αλλά εμείς μπορεί να ντρεπόμαστε και να νιώθουμε άβολα με αποτέλεσμα όλη την ώρα να τραβολογάμε την φούστα προς τα κάτω. Και όταν αυτό θα γίνεται στο Μυστήριο και το πάρτι καθόλου ωραίο δεν θα είναι.

               

2. Οι άντρες είναι πρακτικοί και σύντομοι στις αγορές τους. Αν λοιπόν σας ακούει να ψάχνετε με τους μήνες νυφικό σίγουρα θα σας «πιέσει» λέγοντας να πάρετε ένα άμεσα καθώς «όμορφη θα είσαι ό,τι και αν φορέσεις» και να σταματήσετε πια να τρέχετε από μαγαζί σε μαγαζί ψάχνοντας το τέλειο νυφικό. Το κόλπο είναι να του γκρινιάζετε λιγότερο και να πάρετε το χρόνο σας.

3. Και να βρήκατε το φανταστικό νυφικό αλλά η τιμή του είναι κάτι παραπάνω από εξωφρενική για το δικό σας budget. ΟΧΙ είναι η απάντηση. Όχι να μην το πάρετε. Είναι κρίμα να τιναχθεί όλος ο προϋπολογισμός σας στον αέρα μόνο από το νυφικό. Και να τρέμετε και σε όλο το πάρτι μην το πατήσετε, μην το λερώσετε μην μην μην καθώς τόσα λεφτά δώσατε. Ναι μια φορά παντρευόμαστε αλλά και μια ζωή την έχουμε. Αν είναι να μην πάτε γαμήλιο ταξίδι απλά για ένα φόρεμα είναι πραγματικά κρίμα.

4. Η μόδα, το trendy είναι μια μεγάλη παγίδα. Γιατί μπορεί την ημέρα του γάμου να εντυπωσιάσεις με το πόσο μοντέρνο είναι το νυφικό σου αλλά σκέψου πόσο περίεργο θα σου φαίνεται όταν ύστερα από κάποια χρόνια ξανακοιτάζεις τις φωτογραφίες του γάμου και απορείς για την τότε επιλογή σου. Αν δεν σου αρέσει πραγματικά μην παρασυρθείς απλά γιατί αυτό το σχέδιο είναι  η τελευταία λέξη της μόδας.
  
5. Το νυφικό που δοκιμάζετε θα φάνταζε τέλειο με 5-10 αλλαγές.
Ε, τι δεν καταλαβαίνετε; Μιλάμε για άλλο νυφικό μετά τις 5-10 μεταποιήσεις. Ε, όχι λοιπόν. Άσε που ποτέ δεν ξέρεις αν θα πετύχουν οι αλλαγές αυτές.  

6. Το νυφικό που δοκιμάζετε θα φάνταζε τέλειο αν χάνατε 5-6 κιλάκια. Υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση; Όχι. Άρα, όχι και η απάντηση στην ευγενέστατη πωλήτρια που σας το πρότεινε.

7. Το νυφικό που δοκιμάζετε θα φάνταζε τέλειο αν παντρευόσασταν στο πύργο του Ντάουντον. Επειδή όμως θα παντρευτείτε στον Πύργο Ηλείας αφήστε το και ψάξτε κάτι που θα ταιριάζει στο ύφος του γάμου σας.

8. Όχι στην παραγγελία του νυφικού απλά επειδή το είδατε σε ένα site. Το νυφικό θέλει δοκιμή. Όπως και η εμμονή με κάποιο σχέδιο που είδατε να φοράει μια άλλη κοπέλα στο pinterest. Σε αυτήν ταιριάζει. Δεν σημαίνει ότι ταιριάζει και σε εσάς απαραίτητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ