Γεννηματά & Θεοχαρόπουλος ανακοίνωσαν επίσημα τη «Δημοκρατική Συμπαράταξη» τους

Με το όνομα «Δημοκρατική Συμπαράταξη» θα παρουσιαστεί ο εκλογικός συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, στις επερχόμενες εκλογές, με εμφανή τα ονόματα των δύο κομμάτων, όπως ανακοίνωσαν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σε κοινή συνέντευξη Τύπου.

Όπως είπαν, τα κόμματα κρατούν την οργανωτική και πολιτική τους αυτοτέλεια και αυτονομία, ενώ η συμφωνία τους βασίζεται σε δέκα συν μία προγραμματικές θέσεις, οι οποίες τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα.

"Διατηρούμε την αυτοτέλειά μας το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, αλλά δίνουμε μαζί με κινήσεις πολιτών, με όλους τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες που αγκαλιάζουν αυτό το εγχείρημα και κάθε μέρα είναι και περισσότεροι, δίνουμε τη μάχη αυτών των εκλογών. Αλλά κυρίως, είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη μετά από αυτές τις εκλογές. Αυτού του είδους οι συνεργασίες είναι το νέο. Είναι η νέα αντίληψη", υπογράμμισε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

"Η διάκριση νέου και παλιού είναι με βάση τις πολιτικές θέσεις. Και οι πολιτικές θέσεις οι δικές μας θα είναι νέες σε αυτή τη διαδικασία της συμπαράταξής μας", επισήμανε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ηγετικά στελέχη των δύο κομμάτων και οι δύο πρόεδροι κατέστησαν σαφές ότι θα επιδιώξουν μετεκλογικά την κυβερνητική συμμετοχή όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, ώστε η Ελλάδα να βγει οριστικά από την κρίση.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ