Πως η Larissa μετέτρεψε το επιπλάκι από τα σκουπίδια σε μια σούπερ τουαλετίτσα για το Boudoir

Όλα ξεκίνησαν με ένα κομμάτι από έπιπλο ο οποίο ήταν να πάει κατευθείαν στα σκουπίδια. Αλλά όταν η blogger και δημιουργός Larissa είδαν αυτό το κομμάτι, ήξερε ότι ήταν γραφτό να είναι πολύ περισσότερα από ένα απλό έπιπλο.

Όταν ο φίλος της Larissa της είπε ότι αυτό το  παλιό γραφείο ήταν κάτω από την οδό, απλά περιμένει για το απορριμματοφόρο, ήξερε ότι έπρεπε να δράσει γρήγορα. Τη στιγμή που το είδε, ήξερε ότι θα κάνει ένα τέλειο πρόγραμμα αποκατάστασης του.
Ξεκίνησε με την εξεύρεση άλλων κομματιών που ήταν για πέταμα για να πάει με το παλιό γραφείο, όπως αυτός ο παλιός καθρέφτης που ένας φίλος της είχε δώσει.

Στη συνέχεια πήγε σε ένα κατάστημα λιανικής να πάρει ακόμη ένα παλιό κομμάτι. Ήταν λίγο τραχύ γύρω από τις άκρες, αλλά τα πόδια ήταν σχεδόν το τέλειο ταίρι για το γραφείο.

Για να αφαιρέσει τις γρατσουνιές που καλύπτουν την επιφάνεια του, η Larissa βοηθήθηκε από τον κολλητό της.
Στη συνέχεια, η ίδια έκανε τα συρτάρια. Δεδομένου ότι έλειπαν τα περισσότερα από την επένδυσή τους, αποφάσισε να τα καταργήσει εντελώς.
Μετά από αυτό, επισκευάζει όλες τις εγκοπές με  ξύλο  και λάκα.


Μετά ζωγραφίζει το γραφείο με μια πλούσια, κρεμώδη αντίκα λευκή λάκα, πρόσθεσε διάσταση σε όλα τα περίπλοκα σκαλίσματα.
Τέλος, ήρθε η ώρα να προσθέσει κάποιες ειδικές τελικές πινελιές. Με μια γλυκιά γαλλική στένσιλ, κάποιο χρυσό χρώμα, και μια βούρτσα και ένα σφουγγάρι, η μεταμόρφωσή του ήταν σχεδόν πλήρης.


Ποτέ δεν θα πιστέψετε τι κατάφερε να φτιάξει με αυτά τα 3 κομμάτια
Με ζεστά, απαλά χρώματα και λεπτές γραμμές, αυτό που ήταν κάποτε δεν έχει καμμία σχέση με το ρομαντικό έπιπλο που έφτιαξε τώρα
Ηταν πολυ ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμα!! Έγραψε ένα γράμμα μόνη της το οποίο και έγραψε πάνω στο έπιπλο.

 ΠΗΓΗ: pestomou.info

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ