Η τεσσάρα του Παναθηναϊκού έκανε τον αποκλεισμό του από την Γκαμπάλα να μοιάζει με παρελθόν

Κατάφερε σχετικά γρήγορα να ζεστάνει μέρος των οπαδών του βρέθηκαν στη Λεωφόρο και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών του “τριφυλλιού”, αλλά απέφυγαν να συνδράμουν στην προσπάθειά του με συνθήματα... 

Όταν δεν ήταν ο Παναθηναϊκός στην επίθεση τα... σφυρίγματα δυσαρέσκειας έδιναν κι έπαιρναν! Η... σιωπηρή διαμαρτυρία των οπαδών κράτησε ως το 87'.

Οι “πράσινοι” βρήκαν δίχτυα νωρίς. Στο 9' έγινε το 1-0, όταν μετά τη σέντρα του Σάντσεθ, ο Ζέκα βγήκε από τα δεξιά και έστειλε την μπάλα στην άμυνα της Καλλονής.Οι αμυντικοί της δεν αντέδρασαν σωστά, αλλά ούτε κι ο Χογκ, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Καρέλης, πλάσαρε πάνω στην κίνηση κι έκανε το 1-0. 

Ελάχιστα προσπάθησε η Καλλονή να αντεπιτεθεί, όταν της άφησε χώρους ο Παναθηναϊκός, μα δεν κατάφερε να απειλήσει. Και σαν να μην έφθανε αυτό δεν απέφυγε τα σοβαρά λάθη, όπως αυτό στο 31ο λέπτο που δεν άφησε ανεκμετάλλευτο ο Μπεργκ και έκανε το 2-0. Τότε, ο Ούκα ήθελε να γυρίσει την μπάλα στον Χογκ, αλλά αντιθέτως την έβγαλε τετ α τετ τον Σουηδό με το τέρμα. Αυτός πέρασε τον Χογκ και μόνος του πια, σκόραρε.

Η Καλλονή δεν απέφυγε τα λάθη και στο δεύτερο ημίχρονο και συνέχισε να τα πληρώνει “πληγώνοντας” το παθητικό της. Την “πάτησε” και στο 58΄ όταν ο Παναθηναϊκός έκανε το 3-0. Επειτα από κόρνερ από τα αριστερά η μπάλα έφθασε στον Καρέλη, ύστερα από κεφαλιά του Σάντσεθ. Ο πρώτος επιχείρησε το σουτ ο Χογκ απέκρουσε, αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Ταυλαρίδης από κοντά με προβολή την έσπρωξε στα δίχτυα.

Στο 80' η άμυνα της Καλλονής έπαθε μία ακόμη πανωλεθρία... Ο Πέτρις έκανε εύκολα το 4-0 όταν βρέθηκε με την μπάλα μόνος του μπροστά στο τέρμα, έπειτα από ασίστ του Καλτσά. 

Αφου, λοιπόν όλα είχαν κριθεί οι οπαδοί έστειλαν το μήνυμά τους... Αρχισαν να τραγουδούν υπέρ της ομάδας τους από το 87' κι έπειτα, θέλοντας να πουν ότι όταν αυτή θα παίζει όπως πρέπει θα επιβραβεύεται. 

Παναθηναϊκός: Στιλ, Αμπέντ, Λαγός, Μπεργκ, Ζέκα, Μαρινάκης, Καρέλης (78' Καλτσάς), Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Νίνης (18' Πέτριτς), Πράνιτς (72' Νάνο)
Καλλονή: Χογκ, Αντέτζο, Αναστασίαδης, Ούκα (54' Μάρκοβιτς), Καλτσάς, Κρολ, Κεϊτά, Γιουκάρης (65'Γεωργίου), Τσαμπούρης, Μανούσος, Ελλακόπουλος (77' Ξύδας)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ