Western Union: Διαθέσιμη ξανά η υπηρεσία αποστολής χρημάτων από την Ελλάδα προς το εξωτερικό

Μετά την επαναλειτουργία αρχικά των εγχώριων και μετέπειτα των εισερχόμενων εμβασμάτων από το εξωτερικό πλέον, με την επαναλειτουργία και των εμβασμάτων προς το εξωτερικό, αποκαταστάθηκαν όλες οι υπηρεσίες της Western Union στη χώρα μας, με τους περιορισμούς που έχουν θέσει οι Αρχές.  

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει σε οποιοδήποτε από τα περισσότερα από 500.000 σημεία εξυπηρέτησης με το σήμα Western Union σε ολόκληρο τον κόσμο, μέχρι και €500 το μήνα.   Επί πλέον, η WorldBridge, όπως και κάθε Ίδρυμα Πληρωμών, έχει ένα ανώτατο συνολικό ποσό μηνιαίως για όλα τα εξερχόμενα εμβάσματα.  

Ήδη γίνονται προσπάθειες, σε συνεννόηση με τις Αρχές, για μια κατά προτεραιότητα νομοθετική ρύθμιση, η οποία θα υπολογίζει με ένα δικαιότερο τρόπο αυτό το όριο, χωρίς να προκαλείται επιβάρυνση στην ρευστότητα των Τραπεζών, έτσι ώστε να μην αναγκαστούν τα Ιδρύματα Πληρωμών να περικόψουν τις εργασίες τους μόλις φθάσουν το συγκεκριμένο όριο.  

Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 1.000 σημεία εξυπηρέτησης Paylink – Western Union, στα οποία ο ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει ή να λάβει μετρητά, απλά και μόνο με την ταυτότητα ή το διαβατήριο του, χωρίς τραπεζικό λογαριασμό, ακόμη και απογεύματα ή/και Σαββατοκύριακα. Επιπλέον, κάποιος που θέλει να αποστείλει χρήματα ηλεκτρονικά, μπορεί να πραγματοποιήσει τη συναλλαγή του, πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, αλλά και μέσω e-banking στο www.paylink.gr.  

Περισσότερες πληροφορίες στο Paylink.gr ή στο 2109005000 και στο 800 100 2020 (χωρίς χρέωση από σταθερό). 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ