Είναι πραγματικός γόης, λίγο νεότερος ο νέος έρωτας της Σάντρα Μπούλοκ

Στα καλύτερα της είναι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, για πρώτη φορά μετά το οδυνηρό διαζύγιό της, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου είναι ερωτευμένη!

 

Οι φήμες μπορέι να ακούγονται καιρό όμως τώρα πια έχουν ονοματεπώνυμο και εικόνα. Η ταυτότητα που γοητευτικού - το λιγότερο- άντρα που έκανε την καρδιά της Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) να χτυπήσει ξανά αποκαλύφθηκε!
Και το όνομα αυτού: Μπράιαν Ράνταλ (Bryan Randall). 49 ετών, φωτογράφος και μοντέλο ο ίδιος -οφθαλμοφανές, μην πείτε - λέγεται ότι γνώρισε την 51χρονη σταρ πριν από μισό χρόνο περίπου μέσω κοινών γνωστών.

Από εκείνη τη στιγμή το ζευγάρι είναι αχώριστο ενώ ο φακός τον paparazzi τους έχει τσακώσει μια φορά σε έξοδό τους. Πράγμα που σημαίνει ότι μια πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση έρχεται ολοένα και πιο κοντά.
Η γάμος της Σάντρα με τον Τζέσε Τζέιμς έγινε το 2005, αλλά 5 χρόνια αργότερα έληξε πολύ άδοξα και με τεράστιο κρότο σκανδάλου όταν αποκαλύφθηκε ότι εκείνος την απατούσε συστηματικά και προκλητικά.

Από εκείνη τη στιγμή, κανείς δεν κατάφερε να βγάλει την Μπούλοκ από το... καβούκι της εκτός από τον Λούις, τον μικρούλη που υιοθέτησε λίγο μετά το διαζύγιό της, και η ίδια αποκαλεί χαρά της ζωής της.

Για την ιστορία ο Μπράιαν έχει επίσης ένα παιδί από προηγούμενη σχέση του, ένα κοριτσάκι που, λέγεται ότι έχει ήδη γνωρίσει τον γιο της Σάντρα.

Λέτε να φάμε κουφέτα;

Πηγή: Dailymail.co.uk

Επιμέλεια: Λίλη Αγγελοπούλου

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ