Θρήνος στην κηδεία της 51χρονης μάνας που έφυγε από τα χέρια του έφηβου γιου της!‏

Σε βαρύ κλίμα πένθους τελέστηκε το πρωί η κηδεία της 51χρονης δασκάλας που χθες τα ξημερώματα έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του 17χρονου γιου της, στον Άγιο Κωνσταντίνο στο Αγρίνιο.

Σε βαρύ κλίμα πένθους τελέστηκε το πρωί η κηδεία της 51χρονης δασκάλας που χθες τα ξημερώματα έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του 17χρονου γιου της, στον Άγιο Κωνσταντίνο στο Αγρίνιο.


Φωτογραφία: agriniopress.gr.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου παρουσία πλήθους κόσμου, πολλών συναδέλφων αλλά και ανθρώπων που γνώριζαν την γυναίκα σαν εκπαιδευτικό, σαν γειτόνισσα, σαν φίλη.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος της και ο μεγαλύτερος γιός της που σπουδάζει στο εξωτερικό και που επέστρεψε εσπευσμένα μετά την τραγωδία, οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το γεγονός της δολοφονίας της συζύγου και μητέρας, από τα χέρια του ίδιου του παιδιού της.

Όπως έγινε γνωστό, ο 17χρονος μαθητής και δράστης της δολοφονίας, δεν παρευρέθηκε στην κηδεία. Κρατείται στην Α/Δ Ακαρνανίας, μέχρι τη Δευτέρα οπότε και αναμένεται να απολογηθεί, μην μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει αυτό που έγινε.

Σύμφωνα με το cityvoice.gr, οι γείτονες ψιθύριζαν ότι ο 17χρονος ήταν «κλειστό» παιδί, που «φαίνονταν πάντα κάτι να τον αποσχολούσε». Όπως σημείωναν στενοί άνθρωποι της οικογένειας κατά το παρελθόν έχει παρακολουθηθεί από ειδικό, αλλά η πίεση και το άγχος των πανελληνίων έφεραν στην επιφάνεια την επιβαρυμένη ψυχική του κατάσταση, που μέχρι προχθές τα ξημερώματα κρύβονταν πίσω από τον κλειστό χαρακτήρα του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ