Βλίτα με πατάτες ακαθάριστες: Ένα εύκολο και νόστιμο φαγητό ψημένο στα ξύλα για τις «Γεύσεις Κρήτης»! (βίντεο)

Όπως τα παλιά τα χρόνια έτσι και σήμερα υπάρχουν ορισμένες παλιές νοικοκυρές που συνεχίζουν την υγιεινή μαγειρική όπως την κυρία Γεωργία Μαρακάκη στο Βουλγάρω Κισάμου. Η συνέχεια στο βίντεο!

Όπως τα παλιά τα χρόνια έτσι και σήμερα υπάρχουν ορισμένες παλιές νοικοκυρές που συνεχίζουν την υγιεινή μαγειρική όπως την κυρία Γεωργία Μαρακάκη στο Βουλγάρω Κισάμου!



Ένα απλό και νόστιμο φαγητό όπως το έφτιαχναν οι παλιές νοικοκυρές στα χωριά συνεχίζει να το μαγειρεύει η κυρία Γεωργία Μαρακάκη στο Βουλγάρω. Βραστά χόρτα, βλίτα, κομμένα από τον κήπο της με ακαθάριστες πατάτες, μαγειρευμένα στα ξύλα στην αυλή του σπιτιού της. “ Με αυτό το φαγητό”, μας είπε “και τα καλλιτσούνια στο σάτσι, αναδείχθηκα ως επαγγελματίας από τον πρώτο χρόνο μάλιστα που άνοιξα στο χωριό ταβέρνα και ήμουν μόνη σε όλη την περιοχή. Από τότε πέρασαν 23 χρόνια και οι φωτογραφίες που μου έχουν στείλει πελάτες μας από διάφορες χώρες του κόσμου να μαγειρεύω, κοσμούν δεκάδες φωτογραφικά άλμπουμ…”, υπογράμμισε η έμπειρη μαγείρισσα. Η συνέχεια στην… οθόνη αύριο Σάββατο στην ιστοσελίδα των «Χανιώτικων  νέων» κι εδώ στο «Επαρχιακό φως» στην κατηγορία «Βιντεοσκοπήσεις». yanniskakanos.gr




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ