Αρωματισμένο νερό: Απίθανες γεύσεις που σας ξεδιψούν χωρίς θερμίδες!

Ποια ποτά έχουν λιγότερες θερμίδες; Απορίες που απασχολούν κατά καιρούς κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και τη διατροφή  της.

Ποια ποτά έχουν λιγότερες θερμίδες; Απορίες που απασχολούν κατά καιρούς κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και τη διατροφή  της. Επειδή πολλά ακούγονται και λέγονται, πολλές φορές μάλιστα ανατρέποντας το ένα το άλλο, το inspireyourlife.gr συστήνει για το καλοκαίρι να προτιμήσετε  αρωματισμένο νερό, με φυσικό τρόπο χωρίς χρώματα και συντηρητικά! Υγιεινά και δροσιστικά ποτά που χαρίζουν ευεξία στον οργανισμό μας!



Εφοδιαστείτε με ένα συνδυασμό από τα αγαπημένα σας βότανα που μπορείτε να βρείτε στο πλησιέστερο μανάβικο. Τα ξεπλένετε απαλά και τα βάζετε σε μια κανάτα, τη σκεπάζετε με νερό και τη βάζετε στο ψυγείο. Αφήστε την κανάτα στο ψυγείο  για τουλάχιστον πέντε ώρες. Στη φωτογραφία το νερό είναι αρωματισμένο με  μελισσόχορτο και δυόσμο. Το αποτέλεσμα είναι αναζωογονητικό.  Μπορεί να  διατηρηθεί στο ψυγείο μέχρι πέντε ημέρες.



Βάλτε πάγο σε μια κανάτα. Προσθέστε 10-12 καθαρισμένες και κομμένες φράουλες και ένα ματσάκι χλωρής μέντας. Καλύψτε με κρύο νερό και βάλτε την κανάτα στο ψυγείο. Χρειάζεται να μείνουν στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα και μέχρι 12 ώρες.

Κάτι λίγο πιο τροπικό; Coconut Crush Pineapple



Αυτή η έκδοση είναι πολύ λεπτή σε γεύση και πολύ δυνατή σε αναζωογονητική δύναμη!

Υλικά για 4-6 ποτήρια

2 φλιτζάνια από κομμένο ανανά, διατηρημένο με απλή ψύξη
3 ποτήρια  νερό καρύδας
3 μεγάλες χούφτες  παγάκια
1 κουταλιά της σούπας Βανίλια  – Προαιρετικό

Τρόπος Παρασκευής
Βάλτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ, ανακατέψτε και σερβίρετε αμέσως.

Παρά το γεγονός ότι αυτά τα ποτά γίνονται για να είναι περισσότερο δροσιστικά και όχι μεθυστικά, μπορείτε να προσθέσετε και μια στάλα αλκοόλ, εάν το επιθυμείτε!

Καλή απόλαυση!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ