Zήνα Κουτσελίνη: Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Είναι κομμάτι της ζωής μου που λείπουν οι αλήθειες

Λίγο πριν την πρεμιέρα της στο STAR η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στον Αλέξη Μίχα και στο TV Έθνος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης του σαββατοκύριακου.

Θα συνεργαζόσουν ξανά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Όχι. Δεν νομίζω ότι έχω να της δώσω κάτι άλλο.

Θα την καλούσες στην εκπομπή σου;
Ναι, με την προϋπόθεση να λέγαμε αλήθειες.

Θα πήγαινες καλεσμένη στην εκπομπή της;
Όχι, αν δεν ξεκαθαρίζαμε τις αλήθειες. Κρατώ την Κωνσταντίνα ως κομμάτι της ζωής μου που όμως λείπουν οι αλήθειες.

Φίλες υπήρξατε ποτε;
Εγώ προσωπικάτην ένιωσα φίλη μου...

Θα γυρίσω τον χρόνο πίσω στη συνεργασία και τη σχέση σου με την Κατερίνα Καραβάτου. Μια τηλεπτική σύμπραξη που επίσης δεν τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σχολιάστηκε έντονα.
Είναι πριν από το restart που σου είπα. Τότε έδινα και ενδεχομένως περίμενα να πάρω. Αναθεώρησα και ξανασυνεργαστήκαμε με την Κατερίνα κάτω από πολύ καλές συνθήκες. Σ' αυτόν τον χώρο μόνο φιλίες έχω δημιουργήσει. Με τον μόνο άνθρωπο που διαφώνησα δημόσια ήταν η Κατερίνα. Δεν έπρεπε, γιατί δίνεις αξία σε έναν άνθρωπο όταν ζητάς αγκαλιά και εκείνος δεν θέλει να σ' τη δώσει.

Στο πρωινό του «Ε» πως σου φαίνεται;
Μ'αρέσει πολύ. Με τον Κρατερό κάνουν φοβερό δίδυμο. Έχουν καταπληκτική χημεία. Χιούμορ, ζεστασιά. Την Κατερίνα την ξέρω πολλά χρόνια. Τη ζεστασιά που βγάζει τώρα με τον Κρατερό δεν την έχω ξαναδεί.

Η Μαρία Μπεκατώρου στο «Πρωινό Σου -Κου» πως σου φάνηκε;
Την πίστευα και την πιστεύω. θεωρώ ότι την περσινή χρονιά αδικήθηκε, γιατί όταν μπαίνεις στην αρένα στη μέση της σεζόν και ήδη έχει παγιωθεί μια κατάσταση δεν μπορείς να την ανατρέψεις εύκολα.

Με τον Νίκο Μουτσινά πιστεύεις θα δέσουν τηλεοπτικά;
Είναι δυο πρόσωπα που τα πιστεύω πολύ. Εάν βρουν τις ισορροπίες τους, ναι. Μ' αρέσει πιο πολύ το Μουτσινάς - Μπεκατώρου από το Μουτσινάς - Ηλιάκη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ